'ZNAO JE ŠTO HOĆE'

Bajkovita prosidba Josipe Pavičić

13.02.2013 u 10:40

Bionic
Reading

Voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić trenutno u ulozi Glamurozne kuharice u 'In Magazinu' priprema kulinarske delicije, a u predahu od posla i povodom Valentinova otkrila nam je čime ju je suprug najviše iznenadio

34-godišnja majka dvojice sinova u bračnu luku s 40-godišnjim Nicom Berardinijem, bivšim nogometašem i poduzetnikom, uplovila je u svibnju prošle godine, kada je njihov sin Rocco već imao godinu dana. Njezina idila nalazi se na dvije adrese, zagrebačkoj i talijanskoj gdje često borave zbog Nice, a iako se čini kako je u njezinoj obitelji Valentinovo svaki dan, povodom Dana zaljubljenih otkrila nam je što je najromantičnije suprug učinio za nju.

Josipa i Nico


'Najromantičnije je bilo kada je moj Nico skupio hrabrosti izaći pred moju baku i pitao je za moju ruku. Naime, moja baka ima vrlo posebno mjesto u mom životu i zato je odlučio stati baš pred nju. To je bilo preslatko i vrlo hrabro. Nico, naime, nije znao dobro pričati hrvatski jezik, pa je to zvučalo otprilike ovako: 'Ja sam došla po ruku vaša Josipa'', prepričava kroz smijeh Josipa.

No još zanimljiviji bio je bakin odgovor. 'Čekaj malo, sada, kada si već sve uzeo, mene si došao tražiti ruku!', odbrusila mu je kratko, što je izazvalo smijeh svih prisutnih. 'Na žalost ili na sreću, Nico je nije dobro shvatio jer je tada slabo govorio hrvatski, ali kada sam mu objasnila, bilo mu je drago što je nije shvatio, jer, kako kaže, propao bi u zemlju', ispričala nam je Josipa.