GRUDI NA SVE STRANE

Avi Karabatić izvirila bradavica

05.02.2010 u 12:54

Bionic
Reading

Dok se Ava Karabatić zabavljala u zadarskom noćnom klubu, slučajno ili ne, provirila joj je bradavica. Opet je pokazala da je u stanju sve napraviti kako bi zakoračila u svijet celebova

Splitska starleta koja posljednjih mjeseci puni stranice kako žute, tako i crne kronike, i njen dečko Špiro Miličić viđeni su u poznatom zadarskom klubu Satir. Tijekom lude zabave u noćnim satima Avi je iz minimalističke haljinice provirila bradavica, što nije promaklo prisutnim fotoreporterima.

     

Ava, koja se pokušava probiti u svijet poznatih, ne preže ni pred čime. Iako je proglašena najgorom pjevačicom, pjeva po klubovima. Čak je pred televizijskim kamerama operirala nos, a njen bivši dečko tvrdi i da je povećala grudi. Dakle, ima sve predispozicije da uđe u svijet celebova.

Jedina zamjerka Avi je što je na svakom nastupu vjerno prati njezin dečko Špiro, pa su njeni eventualni obožavatelji ili potencijalni 'menadžeri', poput Ante Gotovaca, spriječeni da joj frajerski priđu i objasne da bi mogli od nje napraviti zvijezdu.