LJETNE RADOSTI

Atraktivna supruga poznatog nogometaša pokazala isklesano tijelo

19.06.2017 u 11:04

Bionic
Reading

Bivša talijanska velina i supruga nogometaša Kevina-Princea Boatenga, Melissa Satta, uživa u obiteljskom odmoru na Sardiniji gdje je provela djetinjstvo. Preplanula ljepotica plijenila je pažnju na plaži u minijaturnom bikiniju koji je naglasio njezinu vitku liniju

Talijanska voditeljica Melissa Satta Boateng i gansko-njemački nogometaš Kevin-Prince Boateng koji igra za Las Palmas, snimljeni su kako sa sinom Maddoxom Princeom uživaju na Sardiniji.

Pauzu od svakodnevnih obaveza par je odlučio uzeti upravo na talijanskom otoku gdje je 31-godišnja ljepotica, koja je svojevremeno radila i kao velina u jednoj talijanskoj emisiji, provela djetinjstvo.

Slavni par koji je sudbonosno 'da' rekao u lipnju prošle godine, uživao je u obiteljskom druženju na plaži, gdje je dugonoga ljepotica plijenila pažnju u minijaturnom bikiniju.

  • +9
Melissa Satta Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Visoke temperature natjerale su preplanulu brinetu u more, a crni kupaći kostim s neonsko žutom postavom otkrio je i Melissinu savršeno oblikovanu figuru.

#holidays ❤️ @effek

Objavu dijeli Melissa Satta-Boateng (@melissasatta)

Obzirom da ljepotica trenutno radi na jednoj talijanskoj televiziji, a poznato je kako Talijani preferiraju zgodne i dugonoge voditeljice, atraktivna Melissa trudi se redovito održavati svoju vitku figuru koju napokon može pokazati u kupaćem kostimu.

#tb

Objavu dijeli Melissa Satta-Boateng (@melissasatta)

Family dinner ❤️ @prince09_ #satteng #family

Objavu dijeli Melissa Satta-Boateng (@melissasatta)