ANĐELA LEDENKO

Atraktivna Šibenčanka zapalila je Instagram svojim raskošnim oblinama

28.08.2017 u 16:05

Bionic
Reading

Šibenčanka Anđela Ledenko jedna je od rijetkih Hrvatica koja se uspjela istaknuti na Instagramu kao modna blogerica. Ima gotovo 120 tisuća pratitelja, s kojima svakodnevno dijeli svoje provokativne modne kombinacije, a osim ljubavi prema modi, može se pohvaliti atraktivnim izgledom za koji je, osim dobre genetike, zaslužna plastična kirurgija koju ljepotica otvoreno priznaje

Iako je izgled jedan od osnovnih preduvjeta za pokretanje modnog bloga ili profila na Instagramu, potrebni su svakodnevan trud i zalaganje da bi taj isti profil bio primijećen među širom publikom, a sve o tome poslu nedavno nam je otkrila naša uspješna modna blogerica. Anđela Ledenko jedna je od mnogih Hrvatica koje su svoju ljepotu odlučile unovčiti na planetarno popularnoj društvenoj mreži Instagramu.

Kada je atraktivna Šibenčanka pokrenula svoj profil na Instagramu, vjerojatno nije ni slutila da će ju uskoro početi pratiti vojska ljudi koja danas broji gotovo 120 tisuća. Ova zaljubljenica u modu jedna je od rijetkih domaćih ljepotica kojima je pošlo od ruke i zaraditi uz pomoć fotografija koje svakodnevno dijeli sa svojim fanovima.

@ohpolly 👗👗👗👗 @ohpolly 👗👗👗😘😘😻 #ohpolly #

Objavu dijeli Andelalede (@andelalede)

30-godišnja brineta otkrila je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju kako joj je popularnost na Instagramu započela sasvim slučajno. U početku je objavljivala fotografije u svojoj odjeći, a broj obožavatelja je neprekidno rastao sve dok ju nije primijetila jedna strana tvrtka i ponudila joj suradnju.

@amiclubwear 👙👙👙 @amiclubwear 👙💖💖 #amiclubwear 💖💖

Objavu dijeli Andelalede (@andelalede)

U početku je dobivala odjeću na poklon u zamjenu za reklamiranje na Instagramu, a s vremenom su krenule i novčane ponude. Danas najčešće surađuje s britanskim i američkim brendovima kao što su Fashion Nova, Oh Polly, Public Desire, Pretty Little Thing i brojni drugi.

@fashionnova 👗👗👗#fashionnova

Objavu dijeli Andelalede (@andelalede)

Sve što ova Šibenčanka treba je izgledati lijepo i truditi se da odjeća brendova koju nosi na njoj izgleda božanstveno kako bi ju što veći broj klijenata poželio za sebe. Njezin posao je zapravo brendiranje i reklamiranje proizvoda u jednom, a odavno je poznato to da seksepil najbolje prodaje proizvod.

@sleekonefashion 👙👙👙 @sleekonefashion 👙 #sleekonefashion

Objavu dijeli Andelalede (@andelalede)

Atraktivna brineta svjesna je kako je za uspjeh u ovom poslu potrebno održavati dobar izgled pa tako ne skriva i da je operirala grudi, a svoju vitku liniju održava svakodnevnim vježbanjem.

@simmishoes 👠👠👠 @simmishoes #simmigirl

Objavu dijeli Andelalede (@andelalede)

Sve one koji su se ponadali da imaju šanse kod lijepe Šibenčanke razočarat će ih vijest da je ona u sretnoj vezi s nogometašem Markom Jordanom, koji trenutno igra u jednom češkom klubu. Ljepotica je zbog ljubavi otputovala iz voljenog Šibenika u Češku, no prednost ovog posla je to što ne mora biti vezana za jednu lokaciju.

@missbella 👗👗😘😘 @missbella 👗 #missbellagirl @missbella 😘😘💖💖

Objavu dijeli Andelalede (@andelalede)

Modne blogerice koje se uspiju probiti u ovom poslu mogu zarađivati poprilično impozantne brojke, a naša najuspješnija blogerica Jelena Perić, koju na Instagramu prati milijun obožavatelja, nedavno je izjavila kako u jednom danu zna zaraditi i po nekoliko hrvatskih plaća, što objašnjava pomamu za ovim poslom koji mnogi još uvijek smatraju hobijem, a djevojke koje se bave njime sponzorušama i starletama.

❤️❤️❤️ @luxuryforprincess 💋💋💋

Objavu dijeli Andelalede (@andelalede)