U SKOKINOJ KREACIJI

Atraktivna Lola Astanova blista u haljini domaćeg dizajnera

11.01.2018 u 11:26

Bionic
Reading

Proslavljena pijanistica Lola Astanova u novom video spotu sa Stjepanom Hauserom ostavlja bez daha u prekrasnoj kreaciji s potpisom našeg hvaljenog dizajnera Ivice Skoke

Hrvatski modni dizajneri nastavljaju plijeniti pažnju svjetske javnosti, pa je nedavno u video spotu 'Love Story' pijanistice Lole Astanove i čelista Stjepana Hausera, zgodna glazbenica sve oduševila u prelijepoj haljini cvjetnog uzorka s potpisom Ivice Skoke.  

  • +2
Stjepan Hauser i Lola Astanova Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Naš je dizajner svojom glamuroznom haljinom osvojio i lijepu Lolu, koja poput dive blista na ulicama romantične Venecije u ljubavnoj priči s našim proslavljenim glazbenikom. Originalna tema iz filma 'Love Story' bila je inspiracija za poetičnu i senzibilnu izvedbu dvoje umjetnika, a crno-bijeli spot u režiji Darka Drinovca, osvojio je publiku na društvenim mrežama odmah nakon lansiranja.

Zanimljivo je da je haljina, koju u spotu nosi Lola, predstavljena na posljednjoj reviji Ivice Skoke protekle jeseni, kad je dizajner proslavio 20 uspješnih godina karijere, a na modnoj pisti nosila ju je jedna od naših najuspješnijih manekenki Luna Valas.

'Jako sam sretan kad vidim da moje haljine vole i cijene i dame izvan naših granica. Posebno sam privržen našim poznatim zvijezdama koje odijevam i s mnogima sam razvio pravo prijateljstvo i volim ih vidjeti u mojim kreacijama. Lola Astanova je glazbenica svjetskog glasa i drago mi je da je baš ovu haljinu izabrala za nastup u spotu, jer joj savršeno odgovara', kaže Skoko.

Inače, ova atraktivna Uzbekistanka uvrštena je među top 10 stilskih ikona u klasičnoj glazbi, no puno je poznatija po glazbenim uspjesima. S adresom u Sjedinjenim Američkim Državama, ova pijanistica, skladateljica i producentica ima zavidnu karijeru i na vrhuncu je svoje popularnosti. Zajednički nastup s poznatim čelistom Stjepanom Hauserom prava je poslastica za sve ljubitelje klasične filmske glazbe. Stajling Stjepana i Lole u spotu potpisuje stilist Ivan Friščić.