OSNAŽITE OSJETE

Aqua Maris - novi sprej za nos

29.06.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Izlaskom Aqua Maris sprejeva za nos od 50 ml i 100 ml, Aqua Maris je povećao broj proizvoda na čak 12 preparata. Ova svjetski poznata JGL-ova linija nudi odgovor iz mora za najčešće ORL probleme

Aqua Maris linija ovih je dana obogaćena s trima novim proizvodima - sprejem za nos namijenjenim bebama od 50 ml te sprejem za nos za odrasle od 50 ml i 100 ml. Sprejevi se koriste naprednom tehnologijom bag-on-valve, koja štiti tekućinu od dodira s vanjskim elementima. Dodatno, kao potisni plin rabi se dušik, koji čini 80% atmosfere i čini ove proizvode ekološki prihvatljivima. Sprejevi su namijenjeni ispiranju nosa, dok se za svakodnevno ovlaživanje nosa preporučuje Aqua Maris sprej od 30 ml s dozirnom pumpicom i nježnim raspršenjem.

Ljekovita svojstva preparata Aqua Maris zasnivaju se na uporabi prirodnih osobina morske vode Jadrana. Bogatstvo soli i mikroelemenata sadržanih u moru, u koncentracijama koje su prirodno uravnotežene i slične sastavu tjelesnih tekućina, iskazuje se kroz antiseptičko i regenerativno djelovanje na sluznicu gornjih dišnih putova. Sastav morske vode vrlo je složen; istraživanja su otkrila oko 80 različitih mikroelemenata u moru, te ga je kao takvog nemoguće oponašati na umjetan način.

Budući da se proizvodi Aqua Maris unose u ljudsko tijelo – uključujući dojenčad i djecu – ključni su čistoća i blagost proizvoda. Temelje na pročišćenoj morskoj vodi iz Jadrana, ne sadržavaju konzervanse i aditive, a proizvode se sukladno farmaceutskim standardima sterilnosti, u skladu s najboljom europskom praksom.

Proizvodi u liniji Aqua Maris dolaze u oblicima koji su jednostavni i sigurni za svakodnevnu uporabu – sprej za nos, sprej za grlo, sprej za uho te mast za primjenu na osjetljivu kožu nosa. Za zdravo disanje beba i djece tu su kapi i sprej za nos. Proizvodi su osmišljeni tako da predstavljaju sastavni dio modernog i zdravog načina života, a njihova se učinkovitost redovito provjerava u kliničkim studijama.