mladenački i chic

Antonija Blaće zablistala u novoj haljini i otkrila nam sve o svojim modnim reciklažama

20.05.2023 u 22:00

Bionic
Reading

Omiljena voditeljica, producentica i ambasadorica na RTL televiziji jedna je od najbolje odjevenih poznatih domaćih dama. Prirodna opuštena, simpatična… baš takvom bi je mnogi opisali Šibenčanku čiji privatni modni stil pravo ogledalo njezine osobnosti

Antonija Blaće ovog vikenda izašla je u grad u posebnoj modnoj kombinaciji. Odjenula je dugu crvenu haljinu sa crnim detaljima na koju je nabacila kožnu jaknu, kožnu torbicu i legendarne martensice. Svoj ovosubotnji outfit je pokazala s nekolkiko fotografija na Instagramu. Riječ je o kreaciji koja je iz online shopa glumice i jedna od najboljih hrvatskih komičarki, Ane Begić Tahiri. Prije nekoliko dana napravila je profil na Instagramu koji već privlači veliku pažnju.

Voditeljica koju gledatelji svakodnevno mogu pratiti u RTL game showu 'Dođi, pogodi, osvoji', nema problem s nošenjem osjeće 'iz druge ruke', a poznata je po svojim modnim reciklažama. 'Volim reciklirati lookove, pojaviti se više puta u istom izdanju jer mi je besmisleno da stalno za svaku novu prigodu 'moramo' kupovati novu odjeću, kao očekuje se. Ne pada mi to na pamet. Uopće mi nije problem pokazivati se u istoj kombinaciji više puta', rekla nam je Antonija i pojasnila:

'Evo recimo na dodjeli Zlatnog studija sam nosila predivnu Elfs crnu haljinu i odjenula je još i u emisiju na RTL-u, i privatno još puno puta, bijelo odijelo iz 'Masked Singera' prošle godine sam poslije odjenula na barem 10 evenata', kaže.

'Baš pozdravljam ovaj način da se međusobno razmjenjujemo, prodajemo, recikliramo, jer zbilja je suludo tako opsesivno kupovati novu odjeću za svaki novu prigodu. Što se mog ormara tiče, dosta toga podijelim, ali evo, Ana Begić me sad potakla da razmislim da još dodatno sve pročistim. Ionako sam minimalist u duši i stvari me u biti opterećuju. A Begin ormar je baš pun štosnih stvari! Napravila je top stvar i pun pogodak', poručila je Antonija.

  • +3
Antonija Blaće Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX