tip top linija

Obožavatelji su oduševljeni: Antonija Blaće odjenula staru suknju i svima pokazala koliko je smršavjela u samo godinu dana

02.06.2022 u 21:36

Bionic
Reading

Simpatična voditeljica Antonija Blaće već neko vrijeme posvećena je vježbanju i zdravoj prehrani, a rezultati učinjenih promjena itekako su vidljivi. Najbolje to prikazuje Antonijina posljednja objava na Instagramu koje je privukla poprilično zanimanje

Kada je u pitanju skidanje kilograma dosljednost i upornost neke su od najvažnijih, a možda i presudnih komponenti. Jako to dobro zna i Antonija Blaće koja sada na Instagramu pohvalila zavidnim rezultatom. Na objavljenoj fotografiji Antonija pozira odjevena u crni, uski top i bež minicu, a već prvi pogled na fotografiju otkriva da joj je suknja poprilično široka u struku.

'Mislila sam je ostaviti samo na storiju, ali ova slika je zaslužila biti na feedu. Ovo je moja prošlogodišnja 'taman' suknja koja mi je baj d vej top stajala,' napisala je Antonija uz fotografiju otkrivši kako je upravo tu suknju nosila prošlog ljeta i bila joj je 'taman', a ove godine poprilično velika.

Prijatelji i pratitelji su bili oduševljeni, a to su joj otkrili i u komentarima. 'Bravoooo!', 'Želimo i mi biti fit. Kakooo?', 'Bravo Antonija, svaka čast... Snaga volje', 'Bravoooo Tonkica', nizali su se komentari.

Inače, Antonija na društvenim mrežama često objavljuje obroke koje priprema, a koji mnogima mogu poslužiti kao dobra ideja. Povedena time prošle godine RTL-ova voditeljica i producentica objavila je i knjigu sa savjetima za zdravu prehranu #LjetoBezParea.

Antonija Blaće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo RTL