LJUBAVNI PETEROKUT

Ante za 5.600 eura glumio da ima curu

05.01.2010 u 11:55

Bionic
Reading

Buran ljubavni život Simone i Ante Gotovca čini se još će dugo zabavljati medije, jer su se sad pak našli u peterokutu koji osim njih čini jedan nevjenčani par iz Beča i Gianna Apostolski. Nije riječ o nekim razularenim orgijama, već o tome da je Ante ostao nasamaren, Simona je našla novog frajera, a Gianna se malo izreklamirala

Ako ništa drugo, Gotovčevima moramo priznati da bi bili dobri autori knjige za samopomoć – 'Kako privući pažnju medija?' Naime, oni to rade i kad su zajedno, i kad nisu, i kad imaju problema s alkoholom i drogom, i kad glume idiličnu obitelj na odmoru… Posljednje probleme u ionako disfunkcionalnoj obitelji uzrokovao je jedan bračni par iz Beča.

Prije otprilike mjesec dana, mediji su se raspisali o novoj ljubavi Ante Gotovca, nekoj Tanji iz Beča, s kojom je uhvaćen kako ispija šampanjac u elitnom kasinu, razmjenjuje poljupce i nježnosti, prenosi Dnevnik.hr. No sada Ante i Tanja tvrde da su prevareni.

Ante je za IN Magazin izjavio da mu je Tanjin nevjenčani suprug Tihomir platio 5.600 eura da odglumi njezinog dečka kako bi riješio probleme s Tanjinim bivšim suprugom. Ante nije odbio zanimljivu svotu zbog jednostavnih razloga, a sad se zajedno s Tanjom osjeća prevareno.

Naime, prema dokazima koje navodno Tanja skriva, Tihomir se zbližio sa Simonom, što mu je cijelo vrijeme i bio cilj. Simonu je s neobičnim bračnim parom iz Beča upoznala Gianna koja zadnjih dana prima pozive i žalopojke nesretne Tanje. Slike preljubnika koje Tanja navodno ima, odlučila je sačuvati dok ne progovori i Simonica.

Ovo vjerojatno i nije bio toliko loš mjesec za Gotovčeve. Sklopili su neka nova poznanstva, intimna ili manje intimna, spremili su koju tisuću eura u džep, a najvažnije od svega – ponovno su pod svjetlima reflektora.