NESRETNA HALJINA

Anne Hathaway paparazzi ulovili bez donjeg rublja

12.12.2012 u 18:22

Bionic
Reading

Anne Hathaway, koja u 'Jadnicima' glumi Fantine, za dolazak na svečanu premijeru filma odjenula je neobičnu crnu haljinu čiji dizajn potpisuje Tom Ford. Međutim, pažnju na sebe privukla je nezgodom kada joj se haljina toliko podignula te otkrila golo međunožje

Slavna glumica Anne Hathaway za premijeru filma 'Jadnici' u New Yorku odlučila je odjenuti opaku crnu i usku haljinu dizajnera Toma Forda. Haljina je Anne besprijekorno pristajala. Uski kroj naglasio je njezinu vitku figuru, predimezionirani plašt dao je dašak glamura, a za seksipil bio je rezerviran duboki prorez na nozi ispod kojega su se nazirale opake crne sandale na petu čiji remenčići su sezali iznad koljena.

Međutim, upravo se ova kombinacija pokazala kobnom za slavnu glumicu te je na sebe privukla neželjenu pažnju. Naime, prilikom izlaska iz automobila glumica je zakoračila, haljina se pretjerano podignula i pokazala doslovce sve okupljenim paparazzima koji su zabilježili golišavi trenutak. Anne je posramljena i jako joj je neugodno zbog fotografije koja je uhvatila njezino golo međunožje. Naime, Anne ispod haljine nije željela odjenuti donje rublje kako se ne bi nazirali tragovi.

'Izlazila sam iz auta, moja haljina je bila toliko uska da nisam ni shvatila da se moglo sve vidjeti! Užas! Potpuno sam shrvana… kao da sam podigla suknju pred njima i sve im pokazala', rekla je shrvana glumica za NY Daily News.