dama s ukusom

Anne Hathaway izdvojila najtrendi komade koje će nositi ovog proljeća

07.04.2024 u 23:10

Bionic
Reading

Glumica Anne Hathaway neko je vrijeme živjela podalje od medija, no sada doživljava pravu renesansu! Nižu se njezine fantastične filmske uloge, ali i stajlinzi o kojima se naveliko priča

Prekrasna glumica Anne Hathaway ističe se kao jedna od najljepših, a u posljednje vrijeme i najbolje odjevenih. U filmu 'Vrag nosi Pradu' glumica je nosila brojne upečatljive kombinacije, a i njezin osobni ormar obiluje komadima koje bi mnoge rado 'posudile'.

U intervjuu za Vogue lijepa je glumica komentirala svoju suradnju s Donatellom Versace, ali i otkrila svoje omiljene komade za ovu proljetnu sezonu.

Već godinama Hathaway se u brojnim svečanim prilikama odlučila nositi talijanski brend Versace, a s vremenom se sprijateljila i sa samom ikonom brenda - Donatellom Versace.

  • +4
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Daniel Boczarski / Getty images / Profimedia

'Ovako bih opisala Donatellu: Versace žena je žestoka, pametna, slatka, moćna i ne uzima stvari zdravo za gotovo. I duhovita! To je bila jedna od stvari koje je bilo zadovoljstvo naučiti o Donatelli, a to je da je jako duhovita i da se lako smije', ispričala je glumica otkrivši kako je bila presretna kada je doznala da poznata dizajnerica zna za njezino ime.

Svaka proljetna sezona ipak donosi svoje trendove pa je tako i popularna glumica izdvojila neke od svojih favorita!

MODNA INSPIRACIJA

Suknje od trapera nikada nisu bile poželjnije, a evo kako ih nose slavne dame

Pogledaj galeriju

Osim prslucima od svijetlog lana koji se mogu kombinirati s mnogo različitih silueta, glumica je istaknula i ljubav prema vječnom traperu.

'Volim traper maxi suknju. Također volim kada pronaći stvarno dobru košulju! Volim košulju jer je Manhattan, kada postane vruće, prilično brutalan. I nikamo ne idem bez šešira i kreme za sunčanje', rekla je Hathaway dodavši: 'Oh, i jako sam uzbuđena što ljudi kombiniraju suknje s tenisicama. Mislim da smo svi puno sretniji i vjerojatno ćemo živjeti dulje.'