DOBRO JOJ STOJI

Anja Alavanja zablistala u vjenčanici

21.10.2010 u 08:13

Bionic
Reading

Na promociji desetog po redu albuma grupe Gracia glavna urednica CMC-a i voditeljica Anja Alavanja zablistala je u vjenčanici čiji dizajn potpisuje Matija Vuica, ali još ne razmišlja o udaji

Anja Alavanja uskočila je u vjenčanicu, ali samo za potrebe promocije desetog albuma grupe Gracia, 'Drndaj... svadba je'. Matija Vuica i Jure Popović bili su njezini gosti i oboje su za tu prigodu odjenuli svečana odijela - Matija vjenčanicu, a Jure odijelo ispod kojeg je umjesto košulje svezao šal.

Premda je već godinu dana u vezi s gitaristom pratećeg benda Massima Savića, Željkom Romcem, lijepa voditeljica još ne razmišlja o udaji i ne popušta pritiscima okoline. Kaže da će se možda udati sutra, a možda za godinu dana, piše Večernji list.

Puno drugačije ne razmišlja ni Matija koja je s Jurom u vezi već 30 godina, ali do oltara nisu stigli. Svadbu je poželjela svom dugogodišnjem prijatelju, Vedranu Mlikoti, koji glumi u njezinom novom spotu za pjesmu 'Nije kriza'.

Matija također priprema kolekciju vjenčanica za žene starije od 60 godina, ali kaže da se neće opterećivati bojom jer, smatra, bijelo ionako već stoljećima nije simbol djevičanstva i nevinosti, pa zašto se ne bi i starije žene udavale u bijelom, prenosi Večernji list.