NA PREMIJERI FILMA

Anja Alavanja odlično izgleda u koži

17.01.2011 u 21:24

Bionic
Reading

U kinu Europa održana je premijera filma 'Lavanderman' u kojemu ulogu sumnjičave novinarke tumači Anja Alavanja, a društvo joj pravi Damir Markovina

'Lavanderman' je prvi hrvatski superherojski film koji prati dogodovštine hvarskog superheroja Borisa Buncuge, kojega glumi Damir

Markovina, te sumnjičave novinarke koja je stigla na otok u potrazi za pravom istinom o njegovim nadnaravnim sposobnostima, a  nju igra Anja Alavanja.

Dobro raspoložena Anja u društvu kolege Damira Markovine stigla je na premijeru filma u kojemu su epizodne uloge tumačila brojna poznata lica: Marijan Ban, Fashion Guru Boris Banović, Davor Gobac, Dražen Lalić, Vinko Brešan, Krešimir Mišak, Rafo, Tanja Tušek, Frano Lasić, Marijana Batinić i Petra Nižetić, TBF-ovci i kao specijalni gost Zoran Prodanović – Prlja, pjevač grupe Let 3.

Prilikom izbora odjevne kombinacije za premijeru filma, Anja se držala sigurne crne boje i nije pogriješila. Kratku crnu kožnu haljinicu kombinirala je s dužim sivo-crnim kaputom, a kao modni detalj preko ramena je prebacila malu crnu torbicu sa zlatnim detaljima.