JOŠ UVIJEK SLABA NA BIVŠEG

Aniston se smučilo od scene seksa Pitta i Jolie

25.01.2014 u 11:00

Bionic
Reading

Jennifer Aniston doživjela je vrlo neugodan trenutak kad je, obilazeći kuću prijatelja, slučajno ušla u sobu u kojoj su njihova djeca gledala film ‘Gospodin i gospođa Smith’ baš u trenutku scene seksa između Angeline Jolie i Brada Pitta

Obilazak milijune dolara vrijedne kuće na Hollywood Hillsu za Jennifer Aniston nije prošao nimalo ugodno. Naime, prijatelji su je pozvali da pogleda kuću koju su netom kupili.

Prilikom obilaska glumica je slučajno naletjela na scenu seksa u filmu ‘Gospodin i gospođa Smith’ koji je bio uzrok raspada braka između nje i Brada Pitta, piše National Enquirer.


‘Djeca tinejdžeri para kod kojeg je došla baš su gledali film s prijateljima i uopće nisu registrirali Jenniferin zapanjeni izraz lica. Roditelji su odmah uzeli daljinski upravljač i isključili televiziju, no Jen je već bila vani. Ispričali su se, a Jen je kasnije priznala da ju je baš pogodilo u živac vidjeti Brada i Angelinu na filmu. No nije htjela da se prijatelji osjećaju nelagodno pa je rekla da nije ništa strašno i htjela je nastaviti obilazak kuće’, rekao je izvor.