POGLED IZA KAMERA

Andrea Andrassy kao 'Pony Cetinski'

28.10.2014 u 14:58

Bionic
Reading

Koliko sudionici showa 'Tvoje lice zvuči poznato' uživaju u pripremama za emisiju, najbolje dokazuju slike na Facebooku snimljene iza kamera, poput ove Andree Andrassy koja se slikala na biciklu Pony i napisala: Pony Cetinski

Emisija 'Tvoje lice zvuči poznato' zabavlja publiku i kada se ne emitira, a sve zahvaljujući sudionicima ovog zabavnog showa kojima ne nedostaje smisla za humor. Jedna od njih je Andrea Andrassy, a ona je protekle nedjelje imitirala Tonyja Cetinskog i nakratko nas vratila u 1994, kada je Tony sa svojom pjesmom 'Nek' ti bude ljubav sva' predstavljao Hrvatsku na Euroviziji.

Iako joj koreografija nije bila nimalo zahtjevna, Andrea je svojom pojavom i scenografijom ostvarila odličnu izvedbu, a član žirija Goran Navojec zaključio je da je uspjela 'skinuti' čak i Tonyjev pogled.


No tu zabava ne staje. Simpatična komičarka na svom je Facebooku objavila fotografiju na biciklu marke Pony, kojom nas je također vratila dvadesetak godina unatrag. Pozirajući na biciklu, napisala je: 'Pony Cetinski', kojega je svojedobno tako prozvao Goran Bare.

Andrea je nedavno priznala kako je kao klinka jako voljela Tonyjeve pjesme, pa nema sumnje da će se on slatko nasmijati na njezin smisao za humor.