NE ZNA ZA POGREŠKE

Anđeosko izdanje Melanije Trump ostavlja bez daha

28.11.2017 u 11:58

Bionic
Reading

Da je u potpunosti spremna za nadolazeće blagdane, prva dama Amerike Melania Trump dokazala je do posljednjeg detalja uređenom Bijelom kućom, ali i besprijekornim modnim izdanjem

Nakon proslave Dana zahvalnosti na Floridi, u društvu pripadnika američke obalne straže, Melania Trump vratila se u Bijelu kuću kako bi javnosti predstavila tradicionalni blagdanski dekor u predsjedničkoj rezidenciji.

Svečano predstavljanje Bijele kuće u blagdanskom ruhu Melania je provela u bijeloj haljini zvonolikih rukava – djelu modne kuće Dior.

Haljina luksuznog francuskog brenda stiže kao jednostavnija inačica haljine s potpisom dizajnerice Roksande Ilinčić, koju je Melania imala priliku nositi tijekom suprugove predsjedničke kampanje u srpnju 2016. godine.

  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Elegantna Diorova haljina A-kroja viđena na atraktivnoj Slovenki izgledom neodoljivo podsjeća na plavu haljinu Diora s dodatkom remena, u kojoj se ranije ovog mjeseca pojavila u Japanu tijekom susreta s carem Akihitom i caricom Michiko.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok je plava haljina s potpisom Diora imala ušiveni remen, novi model haljine s tim potpisom Melania je odlučila naglasiti vintage remenom zlatna odsjaja. Ovaj efektan modni dodatak izgledom se u potpunosti uklapao u odabir cipela u špic s potpisom njezina omiljena dizajnera obuće Manola Blahnika.

  • +18
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia