DJEČJA KOLEKCIJA ELFSA

Ana Rucner oblači sina po posljednjoj modi

14.03.2013 u 10:31

Bionic
Reading

Dok užurbano pripremaju svoju najnoviju kolekciju za proljeće/ljeto, koju će predstaviti na ovosezonskom Schwarzkopf Cro-A-Porteru, iz radionice modnog dvojca ELFS stiže radosna vijest za sve mame i tate koji svoju djecu vole odijevati zabavno i veselo

Da je moda neiscrpno područje istraživanja, dvojac Elfs potvrdio je i ovaj put dizajnirajući svoju prvu dječju kolekciju, The kids by Elfs, a svoj razigrani dizajn pretvorili su u pravu bajku za klince i klinceze.

I ovaj put Elfs su se poigrali logotipom svog brenda i u središte stavili vesele printove pastelnih boja koje odjeći daju pravi kremasti look. Upravo razigran dizajn T-shirta u svakom djetetu probudit će veselje, a odrasle će razoružati neodoljivim dječjim šarmom. Dopustite vašem djetetu da od prvih koraka modno korača i da samo gradi svoj modni stil i put, a vi uživajte u dječjim igrama bez granica s njim.

Kakva bi to bila Elfsova kolekcija koju ne prati šarena i vesela kampanja? Upravo stoga snimanje ove kampanje zamišljeno je kao pravi rođendanski tulum na kojem su dječja bezbrižnost, njihova igra i zanesenost ispričane kroz različite faze dječje igre: obitelj prvotno uživa u toplini doma i zajedništvu, a dolaskom društva stan se pretvara u pravi dječji rođendan pun kolača, igara, balona, prskalica i osmijeha.

U glavnoj ulozi slavljeničke obitelji našla se obitelj Kalember-Rucner koja je svome sinu Darianu i njegovom društvu uistinu pripremila rođendan za pamćenje.

Kolekcija The Kids by Elfs sadrži dva modela T-shirta za djevojčice, dva modela T-shirta za dečke i body za bebe; veličina odjeće je od 0 do 10 godina, a cijena pojedinačnog modela je 250 kuna. Kolekcija je izrađena od 100 posto pamuka.

Novu kolekciju The Kids by ELFS možete razgledati u Amruševoj 4 u Zagrebu.