KOMBINACIJA ZA PET

Amal Clooney opet ima ludo dobru modnu kombinaciju

28.06.2015 u 13:10

Bionic
Reading

Amal Clooney snimljena je u londonskom Notting Hillu u zapaženoj casual kombinaciji u kojoj je slavna londonska odvjetnica libanonskog podrijetla izgledala itekako chic

Lijepa 37-godišnja odvjetnica hrabro je složila zanimljivu modnu kombinaciju za šetnju gradom. Na omiljene izblijedjele plave traperice boyfriend kroja, koje nose potpis brenda Citizens of Humanity, trendseterica Amal odjenula je crni topić koji je otkrivao njezin zavidno ravan trbuh i crne gležnjače otvorenih prstiju.

Look je upotpunila trendi balonerom bez rukava s kariranim uzorkom brenda Tome, čija cijena je oko 10 tisuća kuna, a koji je njezinom ležernom outfitu dao dozu elegancije. Ove sezone upečatljiv crno-bijeli print mogao se vidjeti u kreacijama Oscara de la Renta, Altuzarre i Dolce & Gabbane.

Monokromatskog looka Amal se držala i po pitanju modnih detalja, pa je odabrala crnu strogu kožnu torbu, predimenzionirane omiljene crne sunčane naočale brenda Heidi London i zanimljivu crnu geometrijsku ogrlicu, dok je trunčicu boje u svoj crno-bijeli modni svijet ovog puta unijela jedino ružem na usnama pink nijanse.

Poznata je Amalina ljubav prema modi i dizajnerskim krpicama, a nedavno je i sam George Clooney priznao da je, čim ju je upoznao, primijetio kako ima odličan stil te otkrio da njegova supruga većinu odjeće kupuje sama.

'Čim sam je upoznao, odmah sam primijetio da ima odličan smisao za modu. Ona nema stilista, zna što joj se sviđa i kako to iskombinirati. Amal je izgradila svoj ekscentrični, zabavni stil. Zbilja je fascinantno kako se poigrava s modom', oduševljeno je priznao Clooney.

No nedavno je procurilo da lijepa odvjetnica ipak ponekad koristi usluge stilista, i to u modnom svijetu itekako poznatog Alexisa Rochea, dugogodišnjeg životnog partnera kontroverznog dizajnera Johna Galliana.