FASHION GURU

Aleksandar Stanković i njegovi neslavni pokušaji izigravanja kauboja

  • 17.09.2018 u 14:46

  • Bionic
    Reading

    Mjesecima se Aleksandar Stanković poigrava svojim imidžom, točnije brkovima, a njima se pozabavio i naš Fashion Guru

    Gospodin koji se hvali time da ima jednu od najvećih kolekcija pornofilmova, vjerojatno poučen glavnim glumcima, odlučio se poigrati svojim izgledom. Tako da smo već mjesecima prisiljeni gledati njegovu transformaciju brade i brkova.

    Ova zadnja faza brkova više me podsjeća na neslavne pokušaje izigravanja kauboja jer se ovaj stil zove horseshoe iliti potkova, a sva sreća da još nije probao toothbrush, brkove kakve je nosila najomraženija osoba u novijoj povijesti, a koji su popularni kod nekih osoba u Hrvatskoj.

    Shvaćam da osoba koja ima manjak kose pokušava to kompenzirati modnim dodacima poput brade ili brkova, ali i tu postoje ljepše i ružnije varijante, one koje stoje ili ne stoje.

    Ja sam uvijek za najjednostavniju i najprirodniju varijantu. Na Aleksandru smo se stvarno nagledali svih faza, pa bi bilo dobro da se odluči za jednu ili je to još uvijek proces koji traje.

    • +18
    Aleksandar Stanković Izvor: Pixsell / Autor: Dusan Mirkovic/PIXSELL

    Što se tiče odijevanja, začudo, ali ovaj put to je ispalo dobro. No kad se samo sjetim svih onih kravata čiji su čvorovi bili veliki kao i njegovi brkovi, ne čudi što ponekad okrenem drugi program, na kojem gledam neko natjecanje u kuhanju.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.