SEVERINA U 'MAPET SHOWU':

'Aleksandar je napravio svoje prve korake'

30.01.2013 u 14:32

Bionic
Reading

Gostujući u prvoj epizodi 'MaPet showa', Severina je Marijani i Petri otkrila da je maleni Aleksandar jučer napravio svoje prve korake

Na tportalu sljedeći tjedan kreće sasvim nov i opako papren MaPet show, a čast da ga otvori dobila je Severina. Naša najpoznatija pjevačica na snimanju prve epizode prišapnula je Marijani Batinić i Petri Nižetić kako je maleni Aleksandar dan prije, u ponedjeljak, napravio svoje prve korake. Kako je bilo na samom snimanju, provjerite u fotogaleriji.

'MaPet show' Marijane i Petre zamišljen je kao intervju s poznatim osobama, ali kroz nimalo uobičajenu formu. Gost će, naime, odgovarati na pitanja izvlačeći ih iz tri lonca – mlakog s pitanjima iz života, paprenog s pitanjima na tragu Sexpressa i toksičnog sa žestokim i intimnim pitanjima. Dobra vijest za goste je Jocker Le Prase, kojeg gost može uložiti umjesto odgovora na jedno pitanje. Da Marijana i Petra misle ozbiljno, vidjet će se već u prvoj epizodi kad će pred opake lonce stati – Severina.


U cijeloj priči važnu ulogu imate i vi, budući da će pitanja u loncima biti upravo vaša. Naime, 'MaPet Show' će otvoriti Facebook i Twitter fan stranice na kojima će gledatelji moći postavljati pitanja. Najbolja pitanja će ući u lonce, a najsretniji autori pitanja jednom mjesečno će biti nagrađeni.