FASHION GURU

Mlada Mia Negovetić još se uvijek stilski traži, ovaj kombinezon je dobar, a sveukupan dojam bio bi bolji da su cipele malo zanimljivije

  • 12.05.2021 u 11:48

  • Bionic
    Reading

    Na Zagrebačkom festivalu nastupala je Mia Negovetić, a pažnju je plijenila i zanimljivim stajlingom. Iako se mlađahna Mia stilski još uvijek traži, Fashion Guru vjeruje da će pronaći svoj stil i pokazati nam ga

    Ako niste ubrali, bio je i prošao Zagrebački festival. Da, nažalost, tako to ide iz godine u godinu - na njemu su bili samo mladi glazbenici koji još uvijek traže svoje mjesto na hrvatskoj sceni te tu i tamo pokoja zvijezda.

    Na njemu je nastupila sada već punoljetna Mia Negovetić. Ona se na sve moguće načine pokušava prezentirati, pa smo je tako gledali kao školarku na pretprošloj Dori, na prošloj je već bila malo ozbiljnija, a sada se prezentira kao pariška 'kužatorica'.

    Mia Negovetić Izvor: Pixsell / Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL

    Njezin crno-bijeli kombinezon je zanimljiv, no trebalo je malo poraditi na samoj izvedbi i kroju da ne dođe to tog zatezanja materijala, ali sveukupan dojam je dobar. Još bi bolji bio da su cipele malo zanimljivije, a ne obične bijele salonke, jer one jedine malo odskaču, pogotovo uz ovako jak make up koji itekako prati kombinezon.

    Mlada Mia još se uvijek stilski traži, ali ne sumnjam da će pronaći svoj stil i pokazati nam ga.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.