ZNAK STABILNE VEZE

Ako vam dopusti da mu kupite gaće, vi ste 'ona prava'

  • Autor: Hina / tportal.hr
  • Zadnja izmjena 10.11.2009 15:51
  • Objavljeno 10.11.2009 u 15:25
par donje rublje muškarac žena

par donje rublje muškarac žena

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: -

Muškarci si sami kupuju donje rublje samo kad tragaju za budućom družicom, rezultati su istraživanja britanskog trgovačkog lanca 'Debenhamsa'

Dečki kupnju donjeg rublja prepuštaju majkama do otprilike 19. godine, relativno kasno u usporedbi s djevojčicama koje same počinju kupovati takve proizvode s 13 godina. Od 19. do 23. godine muškarci nastoje samostalno kupovati donje rublje, čak do 31 para na godinu, vjerujući da je to bitan preduvjet za ulazak u vezu.

Samostalna kupnja nakon te dobi postupno pada i do 33. godine doslovno se izjednačuje s nulom jer je većina muškaraca u čvrstim vezama i kupnju donjeg rublja prepušta životnim družicama. Osim ako i dalje nisu 'u lovu'.

Istraživanje je također pokazalo da samostalna muškarčeva kupnja 'gaća' ponovno raste u dobi od 38. do 40. godine, ali je kratka daha i ponovno pada na nulu oko 44. godine i tako ostaje do kraja života. To je razdoblje koje se opet podudara s najčešćim razdobljem za raspade veza i potrage za novom družicom.

Voditelj odjela prodaje muškog rublja u 'Debenhamsu' Rob Faucherand zaključio je da muškarčevo prepuštanje odabira svoga donjeg rublja u ženske ruke znači da je veza u vrlo stabilnoj fazi.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi