CASUAL LOOK

Ako ste i vi među onima koji ne izlaze iz tajica, evo ideja za cool stajlinge koji će vas oduševiti

04.01.2021 u 13:26

Bionic
Reading

Casual način odijevanja nikad nije bio popularniji zbog globalne pandemije koronavirusa koja je potpuno promijenila svijet mode

Tajice su nesumnjivo uz donje dijelove trenirki ili hlače jogger stila ušle u našu svakodnevicu te potpuno opčinile fashionistice.

Nema koga od slavnih trendseterica nismo vidjeli u casual kombinacijama u godini koja je iza nas, no čini se da se vladavina tzv. athlessure stila nastavlja i u u 2021. budući da zbog globalne pandemije velika većina zaposlenika radi iz svojih kućnih ureda.

Ako u prošlosti niste voljeli nositi tajice vjerujemo da ste se predomislili jer ponuda u trgovinama ovakvih komada nikad nije bila bogatija.

Da, tajice su apsolutni must have, a svoje su mjesto našle u garderobama mnogih zaljubljenica u modu pa smo ih viđali na mnogim poznatim trendsetericama poput Jennifer Lopez, Hailey Bieber, Kendall Jenner, Sophie Turner...

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naravno, sjajno se sljubljuju s udobnim džemperima ili košuljama no itekako dobro funkcioniraju i u elegantnijim varijantama npr. s sakoima, kaputima, visokim čizmama...

Ako nemate ideja kako ih nositi možda vas nadahnu ovi stajlinzi zaljubljenica u modu poput uvijek sjajno odjevene plus 50 blogerice Grece Ghanem koja briljira kad su u pitanju outfiti za čistu peticu.

Blogerica sa srebrom u kosu je vješto sparila klasičnu bijelu košulju, veliku kožnu torbu i tajice te kreirala look koji vrijedi kopirati.