hit model

Ako ove sezone planirate kupiti samo jedan par cipela, neka to budu ove

16.03.2024 u 07:31

Bionic
Reading

Ako se pitate koja je obuća najbolji izbor za sezonu pred nama, odgovor je jednoglasan – ravne cipele u crnoj boji. One su vrući trend, a uz to i bezvremenski klasik. Bacite oko na neke od najljepših modela

Ravne crne cipele jedan su od najvećih ovogodišnjih trendova – od vječnih balerinki i obožavanih mokasinki pa sve do mekih i udobnih papučica. Ove sezone scenu je zahvatio rijedak spoj te je najtraženiji model ujedno jedan od najklasičnijih u povijesti mode. Naime ravne crne cipele ovih dana pojavljuju se posvuda i ne može se poreći da se upravo one smatraju bezvremenskom kupnjom koja nikad ne izlazi iz mode.

Ravne crne cipele jedan su od najvažnijih trendova ove godine

Bez obzira jeste li ljubitelji nježnih balerinki ili preferirate klasične mokasinke, ravne crne cipele ove godine su jedan od must-have komada u ormaru. Neutralna ne-boja može se lako kombinirati s raznim stajlinzima, a njihova neosporna svestranost i velika udobnost čine ih elegantnim i praktičnim izborom podjednako za dnevne i večernje kombinacije. Naime ovi modeli odlično se slažu sa chic dnevnim stajlinzima i poslovnim lookom, ali su podjednako dobar izbor i za formalnije prilike.

U čemu je trik? Potražite stilove s majstorskim detaljima, poput bezvremenskog klasika čiji dizajn potpisuje The Row. Bezvremenske crne cipele ove marke unose eleganciju u svaki izgled, a njihov tanak, blago uglat dizajn i dalje ima moderan pristup.

No nisu samo luksuzne modne kuće te koje su u svoje najnovije kolekcije integrirale crne ravne cipele, jer brendovi poput Everlanea također nude upečatljive dizajne koji odlično izgledaju uz čarape u prijelaznom razdoblju. U galeriji bacite oko na neke od najljepših ravnih modela crnih cipela iz kojih nećete izlaziti čitavog proljeća.

  • +13
Ravne crne cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo