NOVO IZ AVONA

AeroVolume maskara nadahnuta svemirskom tehnogijom

05.03.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Avon predstavlja revolucionarnu AeroVolume maskaru nadahnutu svemirskom tehnogijom. Znanost nikada nije bila zabavnija!

AeroVolume maskara, 47 knNajnovija AeroVolume maskara je savršen izbor za one koji vole osjećaj lakoće na trepavicama, ali i određeni efekt. Super lagana formula ove maskare pruža trepavicama gustoću i volumen bez dodavanja težine. AeroVolume maskara pruža efekt podignutih trepavica zahvaljujući 'Zero Gravity' tehnologiji, koja sadrži formulu sa šupljim vlaknima kako bi trepavice bile ultra lagane. Jedinstvena četkica u obliku zvijezde podiže i ravnomjerno obavija svaku trepavicu. Zaštitno lice ovog make up noviteta je naša prelijepa ambasadorica Irina Shayk.

Anti-stres tekući korektor,
36 kn
Novi tekući korektor iz popularne linije Calming Effects hidratizira, zalađuje i pruža zdravi sjaj koži. Formula s kompleksom vitamina, bogata je vitaminima A, C i E te ekstraktom nara, lista masline i korijena jabuke.'

Sprej za fiksiranje make upa, 25 kn
Inovativni novi proizvod iz Avonove ponude namijenjen je za povećanje dugotrajnosti make upa. Savršena kombinacija sastojaka u spreju koji će učiniti make up postojanim tijekom cijelog dana. Formula s vitaminima A,C i E se brzo upija i potpuno je neljepljiva.

Rumenilo u kamenu
Rumenilo u kamenu, 69 kn
Malo boje nam uvijek treba, a posebno kada dolazi u ovako simpatičnom obliku. Rumenilo za lice koje će vam pružiti dašak boje i dodir sjaja. Veselo pakiranje još jedan je razlog zašto će ovo rumenilo postati favorit mnogih korisnica.

Krema za stopala s efektom jastučića, 25 kn
Idealan proizvod za umorna stopala koja vape za malo pažnje. Krema koja će njegovati stopala tijekom cijelog dana obnavlja kožu, sprječava nastanak suhe i grube kože stopala te urastanje noktiju.

Today Tomorrow Always In Bloom EdP, 119 kn
Miris iz najpopularnije Today Tomorrow Always linije, ponovo je u našoj ponudi na zahtjev brojnih korisnika. Cvjetno-drvenasto-mošusna kategorija. Nježnost narančina cvijeta u zagrljaju cvijeta rajske ptice i cvijeta frangipanija koji će procvjetati na koži.

Planet Spa Fantastically Firming linija s ekstraktom komlumbijske kave Piling za tijelo, 59 kn; Krema za tijelo, 69 kn; Serum za vrat i dekolte, 59 kn
Kava sadrži snažne antioksidanse, pomaže ukloniti mrtve stanice kože i podmlađuje je. Suptilni miris koji će razmaziti tijelo i odvesti duh u daleka kolumbijska polja kave.

Naturals linija za lice sa zelenim maslinama Krema za lice, Gel za čišćenje lica, svaki za 19 kn

Linija za njegu normalne kože lica
Krema za lice osigurava 24 sata hidratacije, čini kožu glatkom, njegovanom, lagane je formule i brzo se upija. Gel za čišćenje lica učinkovito čisti i uklanja make up, čini kožu glatkom i mekom, poboljšava zdravlje kože.

Krema za oblikovanje grudi, 55 kn
Krema za oblikovanje grudi poboljšava izgled dekoltea i oblikuje grudi. Sadrži liposome, vitamine A,C i E koji njeguju i poboljšavaju izgled grudi, beta karoten i ekstrakt