predmeti žudnje

Adriana Ćaleta Car zablistala u efektnoj kombinaciji i najpoželjnijim sandalama

25.08.2023 u 20:48

Bionic
Reading

Lijepa supruga srebrnog 'Vatrenog' iz Rusije servirala je dva efektna outfita u kojima je još jednom iskazala vrsno poznavanje mode

Iako je prošlo tek mjesec dana otkako je na svijet donijela drugo dijete, Adriana Ćaleta Car plijeni pozornost vitkom linijom i modnim komadima koji su predmet žudnje modnih ovisnica.

Lijepa supruga hrvatskog reprezentativca Duje Ćalete Cara posljednjih dana pokazala je dva impresivna stajlinga u kojima su u prvom planu bile hit Loeweova torbica te Hermesove kultne sandale.

Za početak, zanosna Dubrovčanka pokazala je dojmljiv stajling sačinjen od lepršave kratke haljine ženstvenih volana, chic gumbića i cvjetnog printa u boho stilu, koji je vješto nadogradila Pradinim cipelama s remenčićima i Loeweovom pletenom torbom kao neizbježnim komadom u kolekcijama trendseterica.

Danas je otišla korak dalje, pozirajući u Lyonu u efektnoj maksi haljini šarenog uzorka kombinacije smeđe, zelene i plave boje, a sve začinjeno najpoželjnijim Hermesovim sandalama i Chanelovom torbicom.

  • +7
Adriana i Duje Ćaleta Car Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Adriana je poznata po istaknutom ukusu za modu koji će od ove jeseni imati priliku podići na još višu razinu nakon što je preselila u Francusku uslijed Dujinog transfera iz Southamptona u Olympique Lyon.