BIJESNA PJEVAČICA

Adele tuži časopis zbog lažnih seksi fotki

18.02.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Grammyjima nagrađena pjevačica Adele tuži francuski časopis zbog objavljivanja fotografija za koje tvrde da su uzete kao screenshotovi iz njezina navodnog kućnog seksi uratka

23-godišnjakinja oštro je odbacila navode da je na fotografijama, koje su skinute sa smartphonea, objavljenima u časopisu Public, upravo ona. Skandal je izbio u javnost samo tjedan dana nakon što je Adele nagrađena sa šest Grammyja u Los Angelesu.

Adeleini odvjetnici podižu tužbu protiv francuskog magazina koji tvrdi da ima preko tri milijuna čitatelja svakoga tjedna. U izjavi za MailOnline napisali su:

'Dobili smo informacije da je francuski časopis Public danas objavio slike za koje tvrde da potječu sa snimke seksa naše klijentice. Naša klijentica nije na tim snimkama, kao što tvrde u članku, na fotografijama nije ona. Takve su tvrdnje neistinite i potpuno klevetničke. Zato ćemo poduzeti pravne korake u vezi s tim', stoji u priopćenju.

Premda lažne fotografije mogu uzrokovati neugodnost kod Adele, teško da će joj pokvariti dojam sjajne i uspješne godine. U profesionalnom smislu, uspjela se vratiti i nakon operacije grla, a privatno, upravo se uselila u novi dom blizu svog dečka, 37-godišnjeg Simona Koneckija

Adele je smirila fanove ranije ovoga tjedna nakon što je opovrgnula napise da namjerava uzeti petogodišnju pauzu od pjevanja, najavivši uskoro novi album.