NOVO IZ LancômeA

Absolue L'Extrait - ultimativni regenerativni eliksir

13.06.2012 u 14:00

Bionic
Reading

Absolue L’Extrait je najdragocjenija i najučinkovitija Lancômeova krema koju su istraživači iz tog laboratorija dosad kreirali

Istraživači iz Lancomea su već prije deset godina osnovali poseban laboratorij za istraživanja matičnih stanica biljaka gdje su razvili neprocjenjivo znanje o njihovoj dediferencijaciji, koje se po prvi puta temelji na stanicama ruže La Rose Lancôme. Absolue L’Extrait, ultimativni je regenerativni eliksir, po prvi put koncentriran u matičnim stanicama La Rose Lancôme sa sposobnošću stimuliranja matičnih stanica ljudske kože*(*test in vitro).

S koncentracijom od gotovo 2 milijuna stanica po bočici eliksira Absolue L’Extrait, matične stanice ruže Lancôme usmjeravaju svu svoju revitalizirajuću energiju na ponovno aktiviranje vidnih znakova mlade kože. Već na prvi pogled, njezina delikatna ružičasta, biserna nijansaodražava mekoću i profinjenost. Obilujući kontrastima, njezina setekstura razvija, mijenja i iznenađuje. Laka na dodir, a opet izdašna,donosi osjećaj ugode i zadovoljstva. Primjenom dolazi do metamorfoze: upočetku gusta, da bi se zatim u trenu pretvorila u eliksir, krema setrenutno upija u kožu, pružajući licu satenski sjaj, glatkoću, njegu iraskošan osjećaj.

Poput teksture, miris postupno osvaja: nakon živahnih nota bergamota i ružičastog papra, u srcu izranjaju delikatne note ruže, jasmina i frezije, a zatim slijede senzualne drvenaste note i note mošusa.

Uz ovu eliksir-kremu dolazi i ekskluzivni masažni aplikator, dizajniran kako bi nanošenje Absolue L’Extraita bilo maksimalno učinkovito. Donosi nam dvostruki ritual ljepote: crni dio služi za nanošenje eliksir-kreme, a zlatni za masažu.

Kao talentirana glumica i iznimna žena, Julia Roberts prirodno je utjelovljenje vrijednosti koje promiče Absolue.