MODELI ZA SVAČIJI DŽEP

A najtrendi cipele ove sezone su…

16.04.2015 u 08:50

  • +23

Espadrile

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Iako svake ljetne sezone poneki model espadrila ili ravnih špagerica zaluta u kolekcije, čini se da nikad nisu bile popularne kao sada. Nema brenda, bez obzira na cjenovni razred, od Chanela do H&M-a koji ih nije uvrstio u svoje ovosezonske kolekcije, a nećemo pretjerati kad kažemo da je to 'it' cipela sezone

Prijašnjih godina ponosno su ih nosili samo hipsteri, no već prošle sezone moglo se naslutiti da se na modnu scenu vraćaju u velikom stilu i ljepše no ikad.

U dućanima se mogu pronaći različiti modeli, od onih najobičnijih kakve smo nosili u 80-ima, do modela s platformama, metalik sjajem, ukrašene perlicama, resicama ili kamenčićima, potplatima u boji i detaljima koje ih čine neodoljivima.

Udobne su i šik, a narednih mjeseci postat će vam najbolje prijateljice pa bi vrlo lako mogle iz uobičajene rotacije izbaciti balerinke i tenisice.

Odlično pristaju na trendi poderane traperice boyfriend kroja, vječne skinny traperice, ali one trendi dužine do članka kao i na suknje i haljine svih dužina.

Jedino modno pravilo kojeg se morate držati je to da ih, nikad, ali baš nikad ne nosite na čarape.

Izbor u dućanima zaista je bogat, a cijene su prilagođene svačijem džepu. Najveći problem će vam biti izabrati sam jedan par u moru neodoljivih modela koje možete pronaći u našoj fotogaleriji.