MAGNETIČNA PRIVLAČNOST

A najsjajniji modni trend ove jeseni je…

08.09.2016 u 07:10

  • +20

Metalik nijanse su in

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Važno je da blista – to je modna tema koja će se provlačiti narednih mjeseci i nadopunjavati s ostalim jesenskim trendovima. Privlačni komadi u metalik nijansama osvježit će i najjednostavnije kombinacije i u svakodnevni look unijeti neodoljivu dozu glamura

Sjajne, blještave komade koji privlače pozornost u svojim su jesenskim kolekcijama najavile velike modne kuće još početkom godine na tjednima mode, a pristupačni urbani brendovi na vrijeme su dobili inspiraciju i u kolekcije uvrstile neodoljive metalik komade.

Nezaobilazna je krpica koju ćete često viđati narednih mjeseci metalik suknja u srebrnoj ili zlatnoj kakvu u ponudi imaju poznati lanci ulične mode. Plisirana metalik suknja komad je koji se može nositi na više načina i uklopiti u različite stilove, a jednako dobro izgleda na štikle i na klasične bijele tenisice. Brojne fashionistice već oko nje grade neodoljive modne kombinacije.

Blještavi metalik komadi hrabar su izbor i statement komad koji će u trenu podići stajling. No pritom se ipak treba držati najvažnijeg modnog pravila – manje je više - i ostatak smiriti neutralnim bojama i minimalističkim komadima, pa tako uz trendovsku plisiranu suknju nositi običnu majicu ili udobnu vestu, a na nogama oksfordice ili tenisice.

Ako ipak još niste dovoljno hrabri da odjevne kombinacije obogatite metalik suknjom, haljinom ili topićem, onda se odlučite za blještave cipele. Njih ćete s lakoćom uklopiti u svoj stil i možda se tako lakše odvažiti na hrabrije modne iskorake.