MORATE IH IMATI

12 modnih komada koji pristaju baš svima

09.01.2013 u 09:51

Bionic
Reading

Bez obzira na modni stil i ukus, postoje određeni odjevni predmeti i modni dodaci koji jednostavno pristaju svima, a osim toga su bezvremenski i prolaze u svakoj prilici. Stoga bi se svakako trebali pronaći u svakom ženskom ormaru

I dok će nekima trapezice stajati kao salivene, druge će blistati u maksi haljinama. Međutim postoje određeni odjevni komadi koji doista pristaju svima, a lako se kombiniraju s bilo kakvim modnim stilom. Upravo zbog toga i zbog činjenice da u njima svaka žena izgleda sjajno ti bi predmeti trebali pronaći mjesto u svakom ženskom ormaru, piše Huffigton Post

Bijela košulja
Klasična bijela košulja uvijek djeluje svježe i dotjerano, a nosiva je uz različite kombinacije. Odlično izgleda kombinirana sa ženskim odijelom i suknjama za poslovne sastanke, ali i uz traperice za dnevni look. Osim toga, lako može proći i za večernje izlaske.

Haljina na preklop
Ova haljina doista svakome dobro stoji te pristaje uz svaki oblik tijela. Sve što trebate je odabrati najbolju duljinu, običnu onu do koljena, a može biti u varijanti s i bez rukava. Haljina na preklop žensku figuru pokazuje u najboljem svjetlu, a za seksi izgled odaberite onu s dubljim dekolteom.

Baloner
Baloner je jedna od najvažnijih stvari u svakom ženskom ormaru. Nosiv je u nekoliko godišnjih doba, a dolazi u tanjim i toplijim verzijama. Trenutno su moderni oni na dvostruko kopčanje s ukrasnim remenčićem na rukavima te remenom. Odaberite onaj moderni u bež varijanti ili pak klasični crni, a ukoliko se želite isticati, tu su baloneri jarkih boja te šareni.

Crne štikle
Malo je toga tako seksi kao klasične crne salonke. Crne štikle visokih potpetica nosive su uz nebrojeno mnogo modnih kombinacija, od traperica pa do suknji i haljina, a njihova najbolja osobina je to što vizualno izduljuju nogu.

Sunčane naočale
Pod uvjetom da odaberete oblik naočala koji najbolje pristaje vašem obliku lica, sunčane naočale postat će jedan od vaših najvažnijih modnih dodataka. Sunčane naočale u tren oka transformirat će vaš ležerni stajling u pravi urbani look te ga zaokružiti.

Kratka haljina bez rukava
Jednostavna kratka haljina bez rukava mora pronaći mjesta u vašem ormaru. Zbog svog jednostavnog i nenametljivog kroja pristaje gotovo svakom obliku tijela te uspješno prikriva nedostatke i izduljuje figuru. Odaberite onu u crnoj boji ili klasičnog uzorka koju ćete moći nositi godinama.

Monokromatski stajling
Ukoliko se u potpunosti odjenete u jednu boju, djelovat ćete vrlo profinjeno i sofisticirano. Osim toga, takvi stajlinzi gotovo eliminiraju mogućnost pogreške, a pristaju svakome jer izduljuju figuru.

Upadljiva ogrlica
Bilo da veliku, upadljivu ogrlicu odlučite nositi uz fensi haljinu, košulju ili pak običnu majicu, ovaj efektni modni dodatak cijelom vašem stajlingu dat će posebnu notu.

Prirodna boja kose
Iako obojana kosa može istaknuti vašu put ili oči, činjenica je da svaka žena najbolje izgleda sa svojom prirodnom bojom kose. Ukoliko ste se već odlučili obojiti, odberite onu nijansu koja je najsličnija vašoj prirodnoj.

Rumenilo
Prava nijansa rumenila može učiniti čuda na vašem licu. Osim što će naglasiti jagodice, lice će dobiti profinjeniji i više seksi izgled. Međutim svakako izbjegavajte prejake i previše intenzivne nijanse.

Crveni ruž
Ukoliko pronađete nijansu crvenog ruža koja vam pristaje, u tren oka ćete se transformirati u pravu opaku zavodnicu. U kombinaciji s crvenim ružem gotovo svaka kombinacija djeluje više seksi, no u tom slučaju pripazite na ostatak šminke koji ne bi smio biti prenaglašen.

Umjetne trepavice
Umjetnim trepavicama možete naglasiti oči te svoj pogled učiniti zavodljivijim. Osim toga, uz umjetne trepavice vaš stajling za večernji izlazak dobit će potrebnu dozu glamura.