vrhunska udobnost

1:1 odgovaraju svakom trkaču

20.10.2021 u 15:18

Bionic
Reading

Under Armour predstavlja UA HOVR Mega 2 Clone tenisicu s više UA HOVR pjene i prilagodljivom tehnologijom gornjišta, što je novost u UA Runningu

Manje je više - sve dok niste isprobali UA HOVR - Under Armour -ov nenadmašni sustav jastučića zbog kojeg trkači žele VIŠE. UA HOVR Mega 2 Clone, najnoviji član obitelji tenisica za trčanje UA HOVR, nudi maksimalno ublažavanje za vrhunsku udobnost trčanja. S visinom pete od 32 mm, novi UA HOVR Mega 2 Clone namijenjen je trkaču koji želi najveću zaštitu prilikom svog treniranja.

TRČANJE UZ OSJEĆAJ NULTE GRAVITACIJE

Dizajniran za osjećaj nulte gravitacije i veliki povrat energije, HOVR Mega 2 Clone ima HOVR srednji đon i mjerače sa širokom petom i prednjim dijelom stopala za veći osjećaj potiska. Prijelaz sa pete na prste je nevjerojatno lagan, s izloženim potplatom od UA HOVR pjene kroz zone srednjeg dijela stopala i prednjeg dijela stopala, pružajući meko i jastučasto, ali odzivno trčanje. Zatvorena u dinamičku energetsku mrežu, UA HOVR pjena projektirana je za zaštitu od udara i omogućuje glatko i stabilno trčanje. S udobnošću kao prioritetom u dizajnu tenisica, HOVR Mega 2 Clone ima podstavljeni ovratnik za petu koji štiti ahilove tetive od iritacije, podstavljeni jezik, debelu podstavu za čarape i gornjište izrađeno posebno za anatomske potrebe trkača.

NOVA CLONE TEHNOLOGIJA GORNJIŠTA

Nakon debija u UA nogometnim tenisicama, UA HOVR ™ Mega 2 Clone prva je Under Armour tenisica koja nudi osobnu 1:1 prilagodbu s novom tehnologijom UA Clone koja se savija i prilagođava vašem stopalu dok se krećete. Ova tenisica za trčanje daje osjećaj kao da je napravljena baš za vas. UA Clone gornjište učvršćuje i centrira vaše stopalo iznad našeg UA HOVR ™ jastučića za lakše trčanje i bolji povrat energije.

Jedinstveni materijal UA Clone gornjišta prilagođava se obliku i pokretu vašeg stopala radi preciznijeg prianjanja. Također pomaže u održavanju stopala središnje pozicioniranim, pazeći da na najbolji način iskoristite mekanu, osjetljivu podlogu UA HOVR ™. Manje trljanja, više udobnosti - za svakog trkača.

Tkana struktura UA Clone gornjišta postaje jača kada se rastegne, postaje deblja okomito na primijenjenu silu. Ovaj unutarnji sloj fleksibilnog, auksetičkog materijala oblikuje se oko stopala za precizno prilagođavanje i osjećaj poput rukavica koji je uistinu prilagođen svakom stopalu, bez obzira na veličinu. 3D oblikovana podstava za čarape izrađena od 6 mm PU pjene s otvorenim ćelijama podupire stopalo s povećanom udobnošću pri ulasku, što omogućuje HOVR Mega 2 Clone savršeno prilagođavanje stopalu trkača - ne obrnuto. Udobne i učinkovite tenisice za trčanje HOVR Mega 2 Clone izvrsne su za duge staze i treninge s velikom kilometražom.

TRČITE SAMOPOUZDANO UZ DODATNU PODRŠKU I IZDRŽLJIVOST

HOVR Mega 2 Clone odlikuje se poboljšanom konstrukcijom oboda i jezgre koja nudi poboljšana svojstva amortizacije i povrata energije. Obod osigurava strukturu i omogućuje glatku tranziciju. Ugljična guma u peti potplata produljuje izdržljivost u zonama jakog dodira s podlogom, a izložena pjena na potplatu osigurava ugodan prijelaz od pete do prstiju. Vanjski brojač u peti učvršćuje petu i vodi stopalo u najučinkovitiji položaj noge pri dodiru s podlogom, poboljšavajući osjećaj lakoće i mekosti koji tenisica HOVR Mega 2 Clone pruža. Puhana guma uokviruje potplat prednjeg dijela stopala kako bi povećala jastučić uz minimalnu težinu.

7% BRŽE I 3% DALJE

Ove tenisice se oblikuju uz vaše stopalo i treniraju vas. Povežite svoje tenisice s UA MapMyRun ™ da dobijete savjete o trčanju u stvarnom vremenu na temelju vašeg ritma, tempa i koraka. Ugrađeni senzor prati, analizira i pohranjuje detaljne mjerne podatke trčanja radi informiranja o načinima poboljšanja performansi. I to se zaista može isplatiti. U 2020, korisnici UA MapMyRun Form Coachinga trčali su 7% brže i 3% dalje.*

UA HOVR Mega 2 Clone tenisice za trčanje dostupne su u Under Armour trgovinama: Arena Centar Zagreb i Supernova Zadar.

HOVR MEGA 2 CLONE KARAKTERISTIKE:

Neutralne

32 mm peta / 24 mm prednji dio

Težina: Muški veličina 9: 10.9 oz (309 g) / Žene veličina 7: 9.3 oz (264 g)

Povezane