DISNEY U AKCIJI

Znate li već da dobivamo cijelu novu trilogiju 'Ratova zvijezda'?

11.11.2017 u 14:45

Bionic
Reading

Ako volite 'Ratove zvijezda', mirni ste sljedećih desetak godina. Disney je nedavno najavio novu trilogiju čiji će prvi film režirati trenutni redatelj filma 'Posljednji Jedi' Rian Johnson

Franšiza 'Ratovi zvijezda' trenutno se sastoji od sedam od devet planiranih filmova glavnog serijala, te jednog od tri planirana zasebna filma, no Disney je nedavno najavio i cijelu novu trilogiju čiji će prvi film režirati Rian Johnson, te seriju koja će se najvjerojatnije emitirati na budućem servisu tog konglomerata.

  • +8
'Ratovi zvijezda: Sila se budi' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Svi oni koji su bili razočarani kad su čuli da Rian Johnson neće režirati i deveti nastavak trenutnog serijala ovo je vjerojatno odlična vijest. Disney očito smatra kako je 'Posljednji Jedi' koji će uskoro biti u kinima siguran hit kad je već sad Johnsonu dodijelio novu trilogiju koja se neće baviti obitelji Skywalker.

'Bio nam je užitak raditi s Rianom na filmu 'Posljednji Jedi'. On je kreativna sila i promatranje njegovog umijeća od početka do kraja stvaranja tog filma bio je jedan od velikih užitaka moje karijere. Rian će učiniti sjajne stvari s praznim platnom nove trilogije', rekla je predsjednica Lucasfilma Kathleen Kennedy.

'Zabavili smo se kao nikad u životu tijekom suradnje s Lucasfilmom i Disneyjem na filmu 'Posljednji Jedi'. 'Ratovi zvijezda' najveća je mitologija modernog vremena i osjećamo se prilično sretnima što smo joj mogli pridonijeti. Jedva čekamo nastaviti to činiti u ovom novom serijalu filmova', rekli su Johnson i producent Ram Bergman u zajedničkoj izjavi za javnost.

Nikakvi detalji o novoj trilogiji još nisu poznati, pa ni kad će biti u kinima. 'Posljednji Jedi' u naša kina stiže polovicom prosinca.

Autor: YouTube