NAGRADNJAČA

Vodimo vas na show 'Glumci glumcima'

21.02.2014 u 11:06

Bionic
Reading

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u nedjelju, 23. veljače održat će se do sada najveće okupljanje ponajboljih hrvatskih glumaca koji će pjevati, svirati i plesati u velikom glumačkom showu 'Glumci glumcima'!

Predstojeći show izvest će u čast velikanima hrvatskog glumišta i sa svrhom podrške umirovljenim glumcima. Na ovom jedinstvenom glumačkom okupljanju sudjeluju Jasna Bilušić, Arijana Čulina, Mila Elegović, Bojana Gregorić Vejzović, Hana Hegedušić, Barbara Rocco, Nera Stipičević, Goran Navojec, Anja Šovagović, Iva Visković, Vanda Winter, Enes Kišević, Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Špiro Guberina, Nikša Kušelj, Igor Mešin, Vedran Mlikota, Đani Stipaničev, Boris Svrtan, Kostadinka Velkovska, Rade Šerbedžija, Adalbert Turner, Ana Kraljević, Ljiljana Bogojević, Ksenija Prohaska, Nataša Janjić-Lokas, Filip Šovagović i drugi. Pridružit će im se i poseban gost Arsen Dedić, glumački band Grupa te orkestar Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija uz ravnateljstvo Josipa Cvitanovića, a koncertni show produciraju Tomislav Kašljević i Vedran Mlikota.

Okupljene jake snage hrvatskog glumišta u ovom projektu žele iskazati poštovanje svojim umirovljenim kolegama i zahvaliti im se na svemu što su učinili za hrvatsko glumište svojim dugogodišnjim radom te će tako svi nastupati pro bono, a kompletan prihod od ulaznica bit će u suradnji s Hrvatskim društvom dramskih umjetnika uručen umirovljenim članovima društva.

Projekt 'Glumci glumcima' zajednički organiziraju Sindikat hrvatskih glumaca, Hrvatsko društvo dramskih umjetnika i Udruga za kulturu Dobar zvuk.

Ulaznice za ovu jedinstvenu glumačku priredbu po cijeni od 70 kuna mogu se kupiti na blagajni KD Lisinski, u sustavu www.ulaznice.hr, sustavu www.eventim.hr, a organizatori su omogućili prodaju ulaznica i na blagajnama zagrebačkih kazališta - u kazalištu Komedija (blagajna u Oktogonu) te kazalištima Gavella, Kerempuh, Teatar Exit, Trešnja, KNAP te u Kazalištu lutaka.

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja 5x2 ulaznice!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Ksenija Hršak
Ivana Horjan
Irena Horaček
Vojo Jarić
Boris Medić