popularna pula

Vladini agenti za održavanje reda u svemiru stižu u Hrvatsku

21.06.2017 u 10:52

Bionic
Reading

Na PoPularnoj Puli, nenatjecateljskom programu najvećih svjetskih filmskih hitova 64. Pula Film Festivala, premijerno će se 22. srpnja u Areni prikazati nova SF avantura Luca Bessona 'Valerijan i grad tisuću planeta' , a nekoliko dana ranije i 'Spider-Man: Povratak kući'

Zadovoljstvo nam je i ponosni smo što možemo najaviti hrvatsku premijeru filma 'Valerian i grad tisuću planeta' Luca Bessona, koji je na rasporedu u subotu, 22. srpnja, rekla je producentica Festivala Nataša Šimunov, istaknuvši da program PoPularna Pula 'jamči užitak svim posjetiteljima'. U kina film u kojem glume Cara Delevingne, Dane DeHaan, Ethan Hawke i Rihanna stiže 27. srpnja.

Kako je najavila Šimunov, na ovogodišnjoj PoPularnoj Puli 18. srpnja prikazat će se i film 'Spider-Man: Povratak kući', a 'Kako je Gru postao dobar', predviđen za najmlađe, moći će se pogledati u subotu 22. srpnja.

Na konferenciji za novinare predstavljena je i mobilna aplikacija 'Pula Film Festival' kojom organizatori žele publici omogućiti bolji i funkcionalniji pristup u praćenju raznolikog i bogatog rasporeda.

Aplikacija je dostupna svima i pruža jednostavno i brzo pronalaženje svih informacija o programu, rekla je ravnateljica Festivala Gordana Restović

Aplikacija omogućuje kupnju ulaznica, glasanje za najdraži film prikazan u Areni, a uz prethodnu registraciju korisnik izravno sudjeluje u osvajanju vrijednih nagrada, objasnio je voditelj IT podrške Sergej Turčinov.

Pulski filmski festival održava se od 15. do 22. srpnja.