11. ožujak

Tibor objavio novi album 'Požalit se nekom', najavljena koncertna promocija u Saxu

03.03.2023 u 11:58

Bionic
Reading

Tibor Karamehmedović, autor, vokal i gitarist grupe Silente, objavio je svoj drugi solo album 'Požalit se nekom', a koncertna promocija održat će se u zagrebačkom klubu Sax 11. ožujka 2023.

Nakon tri godine rada na materijalu, drugi solo album “Požalit se nekom” predstavlja, kaže Tibor, osam pjesama ljubavne rock’n’roll tematike. Do sada je najavljen pjesmama “Požalit se nekom”, koja je bila uvrštena Top40 ljestvici najemitiranijih radijskih pjesama u Hrvatskoj, kao i "Njene kose crne", “Zaborav”, “Nesretnik”, “Bonvivani”, te “Ljubav nije pancirka”.

Glazbu, tekst i aranžman potpisuje Tibor Karamehmedović, producenti su Filip Vidović i superflipp, a prateće video spotove za svaku pjesmu su snimali Filip i Slađana Gržinčić.

Izvor: Društvene mreže / Autor: nn

Tiborov iskorak prema solo vodama nastupio je uz prvijenac “I na kopnu i na moru”, a s novim studijskim uratkom “Požalit se nekom” nastavlja predstavljati svoj samostalni materijal. Novi album “Požalit se nekom” dostupan je na svim streaming servisima.

Prva prilika za čuti kako album zvuči uživo bit će na promociji u zagrebačkom klubu Sax 11. ožujka. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 6 eura, a na dan koncerta cijena će iznositi 8 eura. Kupiti se mogu na blagajni Saxa u Palmotićevoj 22.

Tibor Izvor: Licencirane fotografije / Autor: n.n.