tvornica kulture

Silente rasprodali obljetnički koncert albuma 'Lovac na čudesa'

17.08.2023 u 09:27

Bionic
Reading

Više od dva i pol mjeseca uoči održavanja Silente su rasprodali koncert u Tvornici kulture kojim će 28. listopada obilježiti deset godina od izlaska albuma Lovac na čudesa

Promociju albuma prvijenca Silente su tada radili u zagrebačkoj Tvornici. Bend je stoga želio obljetnički nastup odsvirati na istom mjestu s kojeg je album “Lovac na čudesa” koncertno lansiran prije deset godina.

Ogroman interes rezultirao je daleko unaprijed rasprodanim koncertom. Bit će to prilika u potpunosti uživo čuti album koji je označio početak karijere Silentea, a jedan dio koncerta posvetit će i presjeku svojih najvećih hitova.

Izvor: Društvene mreže

Aktualni singl “Sve što treba znat o ženi” nakon puna tri mjeseca od objave i dalje drži svoje mjesto u top 10 nacionalne radijske ljestvice singlova po emitiranju. Istovremeno Silente nastavlja s bogatim rasporedom svirki po cijeloj zemlji.

Silente Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mario Pavlovic

14. kolovoza bend je bio u Tisnom, a 16. kolovoza u Milni. U Rijeku dolaze sutra, 18. kolovoza, a 19. su u Varaždinu dok mjesec završavaju 26. kolovoza u Jelsi na Hvaru. 8. rujna Silente je u Petrovom Selu, a dan nakon, 9. rujna, u Zaprešiću. U Ivanić Grad bend dolazi 6. listopada, a obljetnički koncert albuma prvijenca održat će se 28. listopada u Zagrebu.