SINGL I KONCERTI

The Smile: Pratite uživo koncert novog projekta kreativnog dvojca Radioheada i bubnjara Sons of Kemet

20.01.2022 u 10:27

Bionic
Reading

The Smile, nova grupa koju čine Thom Yorke i Jonny Greenwood iz Radioheada i Tom Skinner iz Sons of Kemet, 5. siječnja su objavili svoj debitantski singl ’You Will Never Work In Television Again’, a potkraj mjeseca održat će premijerne - i već rasprodane - koncerte u Londonu

Pjesmu, koja je dostupna sada uz lyric video (red. Duncan Loudon), prvi put smo mogli čuti u tajnom nastupu benda u sklopu prošlogodišnjeg Glastonbury događaja Live At Worthy Farm. To je prva službena objava grupe The Smile, u produkciji Nigela Godricha.

Izvor: Društvene mreže / Autor: The Smile

The Smile će 29. i 30. siječnja u Magazinu London odsvirati tri uzastopna nastupa uživo u razdoblju od dvadeset četiri sata. Nastupiti će pred sjedećom publikom u krugu, a tri izvođenja također će se emitirati uživo putem livestreama.

Nastupi će spojiti show uživo, livestream i kinematografski film snimljen od strane nagrađivanog redatelja Paula Dugdalea (The Rolling Stones, Adele, Paul McCartney) i produkcije Driifta.

Livestream će biti dostupan u trima terminima: subota u 21, te nedjelja u 2 i 12 sati po našem vremenu, a vlasnicima ulaznica bit će dostupan u reprizama tijekom 48 sati, od 15 sati po centralnom europskom vremenu, u nedjelju 30. siječnja. Više informacija potražite ovdje.