DYLAN MORAN

Slavni britanski komičar stiže i u Split

11.12.2015 u 12:23

Bionic
Reading

Nakon rasprodane britanske turneje stand up komičar svjetskog renomea Dylan Moran stiže u Split s novim, od kritičara hvaljenim, showom 'Off The Hook'. Zvijezda serija i filmova 'Black Books', 'Shaun of the Dead' i 'Calvary' trenutno je na europskoj turneji u sklopu koje će posjetiti i Split, u četvrtak 3. ožujka u Domu HV Lora s početkom u 20 sati

Moran- taj Oscar Wilde komedije, u zadnje vrijeme oštri svoj komičarski duh u gradovima kao što su Kijev, Moskva, Bukurešt, a ujedno je i prvi zapadnjački komičar koji je nastupio u St. Petersburgu

Novi show 'Off The Hook' Moranov je prvi stand up show u više od tri godine. U Velikoj Britaniji 'Off The Hook' osvojio je kritičare koji u zvijezde kuju Moranov jedinstveni pogled na ljubav, politiku, bijedu i svakodnevne apsurde života serviran uz poetski zanos.

Ako ste ljubitelj stand up komedije ovo je show koji u 2016. ne smijete propustiti! U sklopu turneje 'Off The Hook', Dylan Moran nastupit će i u Zagrebu par dana ranije. Nastup u Zagrebu planiran je za nedjelju, 28. veljače u kino dvorani Studentskog centra, a ulaznice su također u prodaji u sustavu Eventim.

 
Ulaznice za nastup u Splitu su u prodaji po cijenama od 120 i 150 kuna na stranici eventim.hr ili croatia-tickets.com, kao i svim prodajnim mjestima u sustavu Eventim.








406514,171742,407348,403843