'VAU! TREND'

Pokrenut prvi japanski web kanal za subkulturne grupe

15.03.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Pokrenut je 'Wao!Ryu', prvi specijalizirani online kanal za japanske subkulture: iako su mnogi očekivali da će se baviti fenomenom 'tentacle porna', ipak donosi vrlo umjerene i pristojne sadržaje

Ako ste se kojim slučajem zatekli u Japanu i hitno morate obnoviti svoju djevojačku 'Harajuku' garderobu, na online kanalu Wao!Ryu, očekuje vas detaljni tutorijal. Prvi specijalizirani web kanal za subkulturne specifičnosti koji u prijevodu znači 'Vau! Trend', donosi niz zanimljivosti manje poznatih japanskih pokreta.

Iako bi mnogi očekivali veliku količinu bizarnosti, novi specijalizirani kanal donosi uglavnom pristojne i informativne priloge, poput video vodiča za japanske tradicionalne kolačiće ili priloga nazvanog 'Lift', posvećenog raznoliko dizajniranim dizalima.

Mnogi sadržaji novog kanala sinkonizirani su na engleski, jer ciljaju i na publiku izvan granica Japana. Dio tih sadržaja je prilagođen, pa u najavama često stoji da prikazuju 'razigrane, zabavne i nevjerojatne stvari o njihovoj kulturi, viđene kroz oči stranaca'.