NAGRADNJAČA

'Pokojnik' u HNK Zagreb

12.09.2012 u 09:57

Bionic
Reading

Ovosezonski premijerni naslov Kazališta Ulysses 'Pokojnik' Branislava Nušića u režiji Lenke Udovički gostovat će na pozornici HNK Zagreb 11., 12. i 13. rujna 2012. 11. i 12. rujna predstava će igrati u 19.30 sati, a 13. rujna održat će se dvije predstave s početkom u 17.30 i u 21 sat. A mi smo za svoje čitatelje pripremili po dvije ulaznice za svaku izvedbu!

'Pokojnik' je posljednji komad proslavljenoga srpskog komediografa i satiričara Branislava Nušića, britka satira o čovjeku koji je zabunom proglašen mrtvim i koji se, nakon nekoliko godina izbivanja, vraća u svoj grad. Kakve će ga novonastale okolnosti dočekati? Hoće li mu se obradovati prijatelji, supruga, dužnici; kako vratiti imetak, ženu, znanstveni rad..?

Ovaj i danas aktualni komad, po mnogima najbolje Nušićevo djelo, postavlja u središte upravo elemente važne za shvaćanje ljudske egzistencije i mehanizama na kojima počiva društvo.

U predstavi nastupaju Zijah Sokolović, Jelisaveta Seka Sabljić, Katarina Bistrović Darvaš, Branislav Zeremski, Miodrag Krivokapić, Filip Nola, Maja Posavec, Filip Detelić, Zoran Pribičević, Drago Grabnar, Duško Gojić, Borko Perić, Josip Milanović.

Dvije ulaznice za predstavu 11. rujna osvojila je Ivana Kovač

Dvije ulaznice za predstavu 12. rujna osvojio je Zvonimir Bešlić

Dvije ulaznice za predstavu 13. rujna u 17:30 sati osvojila je Ana Bojčić

Dvije ulaznice za predstavu 13. rujna u 21 sat osvojila je Štefica Nestić