nagradnjača

Osvojite ulaznice za novu predstavu ZKM-a 'Pansion Eden'!

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 17.12.2018 13:36
  • Objavljeno 12.12.2018 u 09:43
Pansion Eden, ZKM

Pansion Eden, ZKM

Izvor: Promo fotografije / Autor: ZKM

U Zagrebačkom kazalištu mladih u subotu, 15. prosinca 2018. u 20 sati premijerno će se izvesti autorski projekt renomiranog mađarskog redatelja Árpáda Schillinga „Pansion Eden”. Schillingova režija u ZKM-u ujedno je njegova prva režija u Hrvatskoj, a ZKM i tportal.hr vas časte besplatnim ulaznicama

S koautoricama Juli Jakab i Évom Zabezsinszkij Schilling je došao u Zagreb s veoma uznemirujućom pričom, koja je, kad su bili u prvoj fazi osmišljavanja fabule ovoga komada, u Mađarskoj upravo imala sudski epilog. Krijumčari ljudima znali su otpočetka da hladnjača nije prikladno vozilo za prijevoz živih bića i dogodila se tragedija. Osjećaju li se oni kojih se to tiče i u kojoj mjeri odgovornima? U ZKM-ovoj predstavi Schilling gradi priču o snovima, strahovima i željama jedne obitelji koja pokušava preživjeti usred rata i kapitalističkih pravila, kad moraju učiniti i neke ružne stvari, a potom ih pokušavaju sakriti.

Pansion Eden, ZKM

Izvor: Promo fotografije / Autor: ZKM

U središtu predstave „Pansion Eden” veliki je obiteljski događaj – svadba, koja tradicionalno slavi ljubav, privrženost i život. Ali kad tajne počinju izlaziti na vidjelo, kad u obitelji moraju priznati što su učinili, isprepleću se laži, strahovi, želje, ali i zlouporaba moći, korupcija i religijska uvjerenja.

Glume: Hrvojka Begović, Katarina Bistrović Darvaš, Zoran Čubrilo, Dado Ćosić, Petar Leventić, Edvin Liverić, Filip Nola, Urša Raukar, Rakan Rushaidat, Doris Šarić Kukuljica, Mateo Videk, Tina Orlandini.

ZKM i tportal.hr daruju vam po 2x2 ulaznice za 16, 18, 19. i 20. prosinca

Dobitnice po dvije ulaznice za 16.12. su Iva Kornfein Groš i Vlasta Žugelj.

Dobitnici po dvije ulaznice za 18.12. su Roman Rinkovec i Anita Končar.

Dobitnice po dvije ulaznice za 19.12.su Veronika Mišura i Sandra Rozman.

Dobitnice po dvije ulaznice za 20.12. su Biljana Starović i Dora Dolečki Glasinović.

Sudjeluj

Za sudjelovanje u nagradnjači klikni ovdje

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!