pred prepunim gledalištem

Održana premijera predstave 'Kako druga polovica voli'

17.04.2023 u 16:18

Bionic
Reading

U nedjelju je pred prepunim gledalištem Satiričkog kazališta Kerempuh, održana premijera predstave 'Kako druga polovica voli' Alana Ayckbourna, koju je na scenu svog matičnog kazališta postavio glumac Filip Detelić

Nasmijana publika dugim je pljeskom i ovacijama nagradila ansambl i autorski tim predstave, a zabava kojoj su nazočili brojni kolege i prijatelji potrajala je do sitnih jutarnjih sati, navodi se u priopćenju.

'Kako druga polovica voli' jedna je od najpopularnijih komedija slavnog engleskog dramatičara Alana Ayckbourna, koja mu je osigurala planetarnu popularnost.

U suvremenom vodvilju, u brzom ritmu i uz upečatljive karaktere, radnja predstave donosi niz komičnih obrata i situacija između tri bračna para. Ova priča koja je osvajala publiku gdje god da je igrana, propituje čvrsto zadane društvene norme malograđanskih okvira te njima suprotstavljenu ljubavničku vatru. Mogu li strast i želja opstati u rutini predvidive svakodnevice?

U predstavi igraju: Filip Detelić, Nataša Kopeč, Mia Anočić Valentić, Marko Hergešić, Josipa Anković i Matija Šakoronja.