29. i 30. prosinca

Novogodišnja bajka za kraj godine - Komedija godinu završava trima operetnim koncertima

27.12.2021 u 19:00

Bionic
Reading

Na kraju i ove, za zagrebačku i hrvatsku kulturu, još jedne teške godine, Kazalište Komedija želi svojoj publici donijeti ozračje novogodišnjih blagdana, s nadom da će sljedeća godina biti bolja u svakom pogledu

'Besparici i virusima usprkos, u posljednjim danima 2021. našoj publici nudimo 'Novogodišnju bajku' – neka je zagriju popularni taktovi iz najboljih svjetskih opereta, zatim poznatih koračnica, polki i valcera dinastije Strauss, uvertira Jacquesa Offenbacha, Franza von Suppea, Srećka Albinija i ostalih', najavljuju iz Komedije.

Solisti Zorica Antonić, Sandra Bagarić, Vlatka Burić Dujmović, Danijela Pintarić, Dražen Bratulić, Filip Hozjak, Đani Stipaničev, voditelji – glumci Dajana Čuljak, Vanja Ćirić, Nina Kaić Madić, Jasna Palić Picukarić, Filip Juričić, Damir Lončar, Fabijan Pavao Medvešek, Zlatko Ožbolt, Davor Svedružić te Orkestar kazališta Komedija pod ravnanjem Krešimira Batinića, svojski će se potruditi da u novu 2022. godinu  uđu s osmjehom na licu.

Koncerti će se održati 29. i 30. prosinca u 19,30 sati te, tradicionalno, na samo Silvestrovo u 17,30 sati. Za sve koji neće moći osobno doći u Komediju, najavljuju direktan prijenos na Trećem programu Hrvatske radiotelevizije u petak, 31. prosinca 2021. u 17:30 sati.