dvojezična zbirka priča

Kraljev gambit - Originalna estetika i izražaj koji u čitatelju bude Oscara Wildea

29.06.2021 u 12:24

Bionic
Reading

Nakladnička kuća Znanje najavljuje promociju knjige Kraljev gambit, prvijenac komunikacijskog stručnjaka Dalibora Jakusa. Ova dvojezična zbirka priča oda je bezvremenskoj ljepoti i profinjenosti, a u njoj će uživati svi ljubitelji nekonvencionalnog i avangardnog

U Zagrebu se očekuju dvije promocije ovog naslova; prva je otvorenog tipa i uz pridržavanje epidemioloških mjera održat će se 1. srpnja, u BookShopu Znanje, Gajeva 1, u 19 sati, nakon čega slijedi druženje s autorom na terasi bara Espresso, u Gajevoj 7, stoji u najavi.

Druga promocija je zatvorenog tipa i održat će se 7. srpnja u partnerstvu s prostorom kreacije Urania, u njihovom prostoru na Trgu E. Kvaternika 3/3, također s početkom u 19 sati.

Kraljev gambit knjiga je originalne estetike i izražaja, a istovremeno se može čitati na dva jezika, hrvatskom i engleskom, čiji prijevod potpisuje Ivana Ostojčić.U knjizi je objavljeno i preko stotinu fotografija, ilustracija i crteža što ovom književnom naslovu daje autentičan vizualni identitet.