NA TOMISLAVCU

Koncert 'Komedijinih 65 - Pod zvijezdama sa zvijezdama'

05.07.2016 u 17:57

Bionic
Reading

U srijedu, 6. srpnja 2016. u 21 sat, na ljetnoj pozornici na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu, u sklopu manifestacije ZgKul/Zg Classic, Kazalište Komedija održat će koncert pod nazivom 'Komedijinih 65 - Pod zvijezdama sa zvijezdama'

Zagrebačko gradsko kazalište Komedija sezonu obilježavanja svog 65. rođendana zaključit će velikim koncertom u srijedu, 6. srpnja na ljetnoj pozornici na Trgu kralja Tomislava, na kojemu će umjetnici toga kazališta za sve Zagrepčane i njihove goste izvesti izbor iz najrecentnijih glazbenih kazališnih produkcija te najvećih uspješnica teatra na Kaptolu.

'Proslavu svog 65. rođendana završavamo koncertom kojim bismo željeli s našim voljenim Zagrebom na našem Tomislavcu najširoj javnosti predstaviti glazbene novitete i podsjetiti na nedavne uspješnice u kojima se ogledaju desetljeća napora i radosti koje je generacijama svojih umjetnika i generacijama naših gledatelja donijelo toliko veselja, strasti, uzbuđenja i ushita', stoji u najavi.
Koncert pod nazivom 'Komedijinih 65 – pod zvijezdama sa zvijezdama' donosi niz glazbenih brojeva iz kod publike i kritike vrlo popularnih Komedijinih glazbenih predstava kao što su 'Mamma Mia!', 'Jalta, Jalta' te 'Kneginja čardaša'. Najavljen je i isječak iz novog mjuzikla 'Byron' čija će premijera biti u prvoj polovici 2017. godine.

U programu nastupaju solisti Sandra Bagarić, Vlatka Burić, Nina Kaić Madić, Danijela Pintarić, Renata Sabljak, Ervin Baučić, Dražen Bratulić i Đani Stipaničev.
Sudjeluju zbor i orkestar Kazališta Komedija pod ravnanjem Dinka Appelta i Krešimira Batinića. Program koji će voditi Mila Elegović, Igor Mešin i Vid Balog besplatan je za sve posjetitelje.