KULTURA I TURIZAM

Izložba 'Transparentna ljepota’ poklanja ljetovanje!

24.07.2013 u 11:50

  • +4

Transparentna ljepota

Izvor: Cropix / Autor: Ranko Šuvar / CROPIX

Bionic
Reading

Svi posjetitelji izložbe 'Transparentna ljepota - staklo iz hrvatskih muzeja’ u razdoblju od 15. srpnja do 13. listopada 2013. kupnjom ulaznice u bilo kojem od tri muzeja u kojima je postavljena ova jedinstvena izložba: Arheološkom muzeju Zagreb, Muzeju za umjetnost i obrt te Muzeju Mimara postaju mogući dobitnici vrijedne nagrade – ljetovanja na Korčuli!

Tvrtka Astarta plus d.o.o. u suradnji s Arheološkim muzejom Zagreb, Muzejom Mimara i Muzejom za umjetnost i obrt organizira nagradnu igru čiji će dobitnik do kraja lipnja 2014. moći iskoristiti nagradu koja uključuje: šest noćenja s doručkom za dvije osobe u hotelu Korčula, večeru za dvije osobe u restoranu Filippi u Korčuli i dvije ulaznice za Gradski muzej Korčule.

Ovaj model suradnje između turističke, gastro i kulturne ponude omogućen je pomoću višejezičnog multimedijalnog vodiča na platformi Smart Guide.

Naime, kao što je stara gradska jezgra Korčule uz pomoć Smart Guidea pretvorena u svojevrsni 'muzej na otvorenom', tako i svaki posjetitelj izložbe 'Transparentna ljepota - staklo iz hrvatskih muzeja’ koji posjeduje 'pametni' telefon u sva tri muzeja ima mogućnost potpuno besplatno obogatiti svoj doživljaj izložbe uz pomoć višejezičnog multimedijalnog vodiča na platformi Smart Guide. Audio, video, te slikovni i tekstualni sadržaj sa zanimljivim pričama vrhunske kvalitete vezane uz izloške ‘Transparentne ljepote’ posjetiteljima će tako dati potpunu informaciju i pomoći im da svoje uživanje u umjetnosti upotpune korištenjem najmodernije tehnologije na krajnje jednostavan način.