KLUPSKI ROCK SPEKTAKL

Gledali smo Nashville Pussy u Parizu: Zagrepčane čeka razorni show

06.11.2017 u 13:39

Bionic
Reading

Troakordni rock'n'roll u najrudimentarnijem obliku koji zvuči kao da tutnjajući vlak prolazi kroz šlag, bez opuštanja, i s nemjerljivim viškom adrenalina. Smješten u mali klub, ponajviše dobiva na izražajnosti, tako da su svi elementi za nastup koji odgovara osnovnim postulatima rock'n'rolla bili zadovoljeni

Nakon više od dvije godine legendarni band Nashville Pussy se vraća u zagrebački Hard Place na još jedan ekskluzivni klupski nastup u sklopu svoje europske turneje.

Nakon što su prošli put 'razvalili' svirkom, scenskim nastupom i sjajnim odnosom sa publikom, za očekivati je da će i ovaj koncert (kao i prethodni) biti rasprodan, pa svi oni željni sjajnog žestokog rock'n'rolla na tragu Motorheada i AC/DC neka nabave svoje ulaznice na vrijeme po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna. Svi epiteti s kojima su se dovukli u Hard Place i dalje stoje – band koji je najbliži svirci AC/DC u sedamdesetima, ili ponajbolji izbor za predgrupu Motorheadu, možda još kraće: punk AC/DC ili Motorhead sa sisama. U svakom slučaju, uz ova dva banda, Ramonesi i ZZ Top također su usporednice s onim što sviraju Nashville Pussy.

Prvi put u Hrvatskoj Nashville Pussy nastupili su u Koprivnici 2003., a drugi put prije dvije godine u Hard Placeu.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti u Hard Placeu, Rockmarku, Dirty Old Shopu i putem online prodaje Entrio.hr, po cijeni od 80 kuna.

Pogledali smo Nashville Pussy prije dva tjedna u Parizu i zaključujemo kako je ova europska turneja još žešća negoli prije dvije godine kad je uistinu bio spektakl u Hard Placeu. U priloženom videu pogledajte i vi kako nam je bilo.

Nashville Pussy uživo u Parizu Autor: Bojan Mušćet