VELIKO PRIZNANJE

'Croatia je Hrvatska' najbolje je dizajnirana izložba na svijetu

22.01.2018 u 14:00

Bionic
Reading

Tim zagrebačke agencije Brigada osvojio je međunarodnu nagradu IIDA Global Excellence za najbolje dizajnirani izložbeni prostor za izložbu 'Croatia je Hrvatska', nastalu u povodu 133 godine postojanja Croatia osiguranja

Izložba 'Croatia je Hrvatska' bila je postavljena tijekom jeseni 2017. u zagrebačkom tunelu Grič i koncipirana kao vremeplov kroz paralelne povijesti Hrvatske, Zagreba i Croatia osiguranja, a posjetitelji su je mogli nadopuniti svojim obiteljskim pričama. 

  • +4
Croatia je Hrvatska Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Uz Brigadu, koja je bila zadužena za prostorni dizajn, projekt su osmislili i realizirali timovi korporativnih komunikacija Adris grupe i Croatia osiguranja, agencije Bruketa&Žinić&Grey i Millenium promocija, uz suorganizaciju Turističke zajednice grada Zagreba.

IIDA je međunarodno udruženje dizajnera interijera, a nagrada je autorima iz Brigade uručena 20. siječnja u Parizu. Osim toga, ovih je dana jedan od najutjecajnijih regionalnih portala za industriju oglašavanja i komunikacija –  Media Marketing, proglasio izložbu 'Croatia je Hrvatska' događajem godine 2017.