2. prosinac

CeKaTe najavljuje premijeru predstave za bebe 'Noć/Dan'

29.11.2022 u 12:23

Bionic
Reading

Teatar na Trešnjevci Centra za kulturu Trešnjevka najavljuje, u petak 2. prosinca, premijeru predstave u vlastitoj produkciji pod nazivom 'Noć/Dan' Frane Marije Vulić Vranković, namijenjene bebama od 6 do 18 mjeseci

"Noć/Dan" prati jedan dan u životu maloga mede Medoslava. On je još mali, ali želi biti veliki. Voli se igrati s vlakićima, kockicama, zvečkama, a najdraže od svega mu je kupanje u kadi i uživanje u mjehurićima. Ima Medoslav i svoju omiljenu igračku, malenoga dinosaurusa.

"Kroz svakodnevne aktivnosti, od ustajanja do odlaska na spavanje, prikazuju se scene koje su bebama poznate i koje prepoznaju kao bliske te im se time omogućuje da dodatno promatraju i na svoj način proživljavaju svakodnevnicu", stoji u najavi.

Predstavu izvodi Frana Marija Vulić Vranković, koja ujedno potpisuje i režiju. Za kostime je zadužena Anamarija Filipović-Srhoj.

Predstava je namijenjena bebama od 6 do 18 mjeseci, trajanje predstave je 30 minuta, a mali gledatelji u pratnji odrasle osobe sjede na sceni.

Predstava je dio programa javnih potreba u kulturi Grada Zagreba za 2022. godinu.